Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Klub superheroja reloaded


03.maj – 31.decembar 2017.

Za sve korisnike Cineplexx bonus kartice i one koji to žele da postanu! Pogledaj svih 5 filmova iz kluba superheroja i poklanjamo ti 6.000 dodatnih bonus bodova i mogućnost da osvojiš super poklon.

Postani deo kluba superheroja i osvoji bonus bodove!

Proslavi sa nama godinu superheroja i sakupljaj bodove na svojoj Cineplexx bonus kartici! Priključi se klubu superheroja, pogledaj svih 5 navedenih filmova do kraja godine i dobićeš 6.000 dodatnih bonus bodova na svojoj kartici.

Učlani se u klub superheroja i osvoji dodatne bodove na Cineplexx Bonus kartici. Nakon tri odgledana filma o čuvenim superherojima osvajaš dodatnih 1.000 bodova, dok te nakon četiri očekuje još 1.000 bodova! Ukoliko pogledaš svih 5 filmova dobijaš ni manje ni više nego 4.000 dodatnih bonus bodova* na svojoj kartici i mogućnost učestvovanja u nagradnom konkursu u kojem možeš osvojiti PlayStation®4 Pro (PS4TM Pro)!

Kako do nagrade? Svi učesnici koji su ostvarili pravo na učestvovanje u nagradnom konkursu biće kontaktirani putem mejla. Napišite tekst o svom omiljenom super heroju i autora najoriginalnijeg, po mišljenju stručnog žirija, nagrađujemo sjajnom nagradom!

Dobitnik će biti objavljen na sajtu i biti kontaktiran putem maila. Oživite svog super heroja i neka najkreativniji pobedi! Spisak atraktivnih nagrada koje možeš da zameniš za bodove, u okviru Cineplexx bonus kluba možeš da pogledaš OVDE.

Imena dobitnika će biti objavljena 1. februara 2018. godine.

Filmovi koji se nalaze u klubu superheroja reloaded su:Pravila učestvovanja u nagradnom konkursu Klub Superheroja >> Pravilnik nagradnog konkursa

Dobitnik je:
Matija Milutinović

Pobednički rad možete pročitati OVDE.

* Dodatni bonus bodovi će biti uneti nakon završetka prikazivanja trećeg, četvrtog i petog filma iz kluba superheroja.

** Postoji mogućnost pomeranja početka prikazivanja filmova.


Vidimo se u bioskopu Cineplexx!

Ovaj događaj je prošao.

Liga pravde

Podstaknut ponovnom verom u čovečanstvo i inspirisan Supermenovim nesebičnim činom, Brus Vejn traži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Dajane Prins, u suočavanju s najvećim neprijateljem do sada.

Liga pravde

Tor: Ragnarok

U Marvelovom filmu „Tor - Ragnarok“, Tor je zarobljen s druge strane svemira bez svog moćnog malja i nalazi se u trci s vremenom da se vrati u Asgard i zaustavi Ragnarok - uništenje njegove domovine i kraj asgardijanske civilizacije – od strane svemoćne nove pretnje, nemilosrdne Hele.

Tor: Ragnarok