Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Karte u prodaji za „Lepoticu i zver“


16. mart

Ulaznice za dugo iščekivano Diznijevo ostvarenje su u prodaji online ili na blagajnama bioskopa, ne propustite prvu projekciju 16. marta!


Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Svi ljubitelji Diznijevog animiranog filma „Lepotica i zver“ imaće priliku već 16. marta da pogledaju igranu adaptaciju ovog ostvarenja, koja likove iz ove bajke preoblikuje za modernu publiku. Zbog raznolike publike koja željno iščekuje ovaj film, prikazivaće se i titlovana i sinhronizovana verzija. Vidimo se u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City, Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš!

Budite naš gost!

„Lepotica i zver“ je bajkovita priča o putovanju Bel, pametne i lepe mlade žene koju je zarobila zver u začaranom zamku zamku, u zamenu sa slobodu njenog oca. Uprkos strahu, ona će se sprijateljiti sa začaranom poslugom zamka i naučiće da prevaziđe odvratnu spoljašnjost zveri i shvatiće da se dobrodušni pravi princ nalazi unutra. U međuvremenu, Gaston, lovac koji želi Bel samo za sebe, planira da ulovi zver po svaku cenu.
U filmu igraju Ema Votson u ulozi Bele, Den Stivens u ulozi Zveri, Luk Evans u ulozi Gastona, oskarovac Kevin Klajn u ulozi Morisa, Belinog ekscentričnog oca.
Film, kao i animirana verzija iz 1991. godine, ima sjajnu muzičku podlogu, a ovoga puta naslovnu numeru otpevali su Arijana Grande i Džon Ledžend.

Lepotica i zver

Diznijeva „Lepotica i zver“ je igrana adaptacija animiranog klasika koja likove iz ove bajke preoblikuje za modernu publiku, ali ostaje verna originalnoj muzici i dopunjuje je s nekoliko novih pesama.

Lepotica i zver