Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

KAFANSKO VEČE U CINEPLEXX PROMENADI


petak, 26. januara


Tamburaši i pokloni na kafanskoj večeri u Cineplexx Promenadi!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Film o pevaču Džeju Ramadanovskom „Nedelja“, koji izaziva veliko interesovanje publike, povod je za tematsko veče u petak, 26. januara od 19:30 časova.

Kafansko veče doneće potpuno drugačiju atmosferu u hol bioskopa i probuditi neke stare emocije i uspomene uz zvuke tambure.

Ulaznice u prodaji!

Poseban ambijent u duhu starih kafana dočekaće posetioce bioskopa Cineplexx Promenada već od 19:30 časova, a tamburaška banda će začiniti atmosferu najvećim kafanskim, ali i hitovima Džeja Ramadanovskog. U posebnom kutku u holu bioskopa, posetioci će imati priliku da probaju ukusna vina vinarije Džervin, a najsrećnije će, na centralnoj projekciji u 20:30h, obradovati flašama vina, dok će restoran „Sokače“ pokloniti večeru za dvoje u svom autentičnom ambijentu.


Film „Nedelja“ inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih.

U glavnim ulogama su: Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Milica Janevski i mnogi drugi. Scenario je napisao Stefan Bošković, a režiju potpisuju Nemanja Ćeranić i Miloš Radunović.

Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada i putem aplikacije CineplexxRS!

Nedelja

Film “Nedelja” prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog.

Cineplexx Promenada:

Ovaj događaj je prošao.

Nedelja