Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

IMAX PREMIJERA FILMA „SVET IZ DOBA JURE: NADMOĆ“


SREDA 8. JUN OD 20 ČASOVA


Nezaboravna avantura u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Dugoočekivani treći deo serijala Svet iz doba jure biće premijerno prikazan u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu, 8. juna od 20:00 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Galerija Belgrade bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Ovog leta uživajte u finalu epske avanture u kome ćete imati priliku da vidite glavne junake iz prethodna dva filma poznate trilogije, kao i Džefa Goldbluma, Loru Dern i Sema Nila, glumce koji su se pojavili u Spilbergovom "Parku iz doba jure" (1993), filmu od koga je sve krenulo.


Krisu Pratu i Brajs Dalas Hauard pridružuju se dobitnica Oskara Lora Dern, Džef Goldblum i Sem Nil u filmu SVET IZ DOBA JURE- NADMOĆ, smeloj, novoj avanturi koja oduzima dah, stiže u pravo vreme i prostire se širom sveta. Od stvaraoca i reditelja Sveta iz doba jure Kolina Trevoroa, NADMOĆ se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosaurusi sada žive - i love - zajedno sa ljudima širom sveta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji.

SVET IZ DOBA JURE - NADMOĆ, koji stiže iz kompanija Universal Pictures i Amblin Entertainment, pokreće franšizu vrednu više od 5 milijardi dolara, na smelu, neistraženu teritoriju, sa do sada neviđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim vizuelnim efektima.

Na događaju vas očekuje prava tropska atmosfera, kao i koktel dobrodošlice. Ne propustite premijeru filma „Svet iz doba jure: Nadmoć“ u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu i otkrijte da li će mir između ljudi i dinosaurusa potrajati ili na Zemlji, ipak, nema mesta za sve.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Galerija Belgrade bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Svet iz doba Jure: Nadmoć

Ovog leta doživite epsko finale Sveta iz doba jure kada se dve generacije udruže po prvi put.

Cineplexx Galerija Beograd:

Ovaj događaj je prošao.

Svet iz doba Jure: Nadmoć