Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

HOROR VEČE „GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA“


ČETVRTAK, 11. APRIL, OD 20 ČASOVA

Saznajte šta se krije na misterioznom groblju kućnih ljubimaca, na Horror night događaju u svim bioskopima Cineplexx. Posetioce očekuje 1000 dodatnih bodova I najsrećnije poklon knjiga Stivena Kinga.

Ultra

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Film „Groblje kućnih ljubimaca“ zasnovan na romanu Stivena Kinga, pravi je izbor za ljubitelje horor priča! Nije bilo dileme zaslužuje li ovakav film organizovanje jedinstvenog Horror night događaja.

Vidimo se 11.aprila, u 20 časova, u svim Cineplexx bioskopima! Najsrećnije posetioce očekuje poklon istoimena knjiga, koju je pripremio naš partner Vulkan izdavaštvo, kao i 1000 dodatnih bodova za sve korisnike Cineplexx bonus kartice koji pogledaju film „Groblje kućnih ljubimaca”.

Porodica Krid ne sluti da će njihov mačak, zakopan na starom indijskom groblju, oživeti i vratiti se na prvi pogled možda isti, ali zapravo potpuno različit. Lančana reakcija opasnih događaja nastaće nakon njegovog povratka...

Da li će porodica uspeti da se izbori sa oslobođenim zlom i kako izgleda najnovija ekranizacija romana, saznajte u pravom društvu i na pravom mestu, u bioskopima Cineplexx 4D Delta City, UŠĆE Shopping Center, BIG Beograd, Kragujevac Plaza, Niš i Cineplexx Promenada.

Karte su u prodaji!

Groblje kućnih ljubimaca

Zasnovan na originalnom horor romanu Stivena Kinga.

Groblje kućnih ljubimaca