Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

HOROR VEČE SAMO ZA NAJHRABRIJE!


ČETVRTAK, 3. JUN OD 19.30 ČASOVA

Ed i Lorejn Voren su se susretali sa različitim demonima i vrstama zaposednutosti, ali ni približno sličnom kao u filmu ,,Prizivanje zla: Đavo me je naterao“. Ovo je šokiralo čak i ove iskusne istraživače. Biće ti potrebna hrabrost, a ukoliko je skupiš dobijaš 1.000 bonus bodova.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

Ukoliko si ljubitelj horora, filmova koji su delimično rađeni na istinitim događajima, kao i osećaja da sebe moraš da podsećaš da je to ispred tebe samo film, a ne stvarnost onda je Horror night koji se održava 3. juna u Cineplexx bioskopima pravi događaj za tebe. Nećemo te lagati, biće ti potrebna hrabrost, ali ćemo mi tu hrabrost nagraditi sa 1.000 bonus bodova* na tvojoj Cineplexx bonus kartici nakon što pogledaš film ,,Prizivanje zla: Đavo me je naterao“. Naravno, ukoliko nisi član Cineplexx bonus kluba, sada je pravi trenutak se se registruješ, što možeš učiniti na na sledećem linku

A ukoliko se ipak uplašiš, na onim najstrašnijim scenama, koja su puna napetosti i iščekivanja, a ne želiš da to primeti osoba do tebe, ponudićemo ti rešenje za tu situaciju. Pored sebe uvek imaju svoju porciju kokica ili naćosa, te u baš tom trenutku odluči da potražiš najukusniji primerak svoje grickalice, dok scena jednostavno ne prođe.

Ono što ti možemo reći o filmu ,,Prizivanje Zla: Đavo me je naterao“ je da je sedmi film iz sveta Prizivanja, najduže i najpoznatije horor franšize u svetu.
Pizivanje Zla otkriva zastrašujuću priču o teroru, ubistvu i nepoznatom zlu koje je šokiralo čak i iskusne istraživače paranormalnog Eda i Lorejn Voren. Jedan od njihovih senzacionalnijih slučajeva započinje borbom za dušu jednog mladića, i odvodi ih daleko od svega što su ikad pre videli, pa će se prvi put u istoriji SAD-a optuženi za ubistvo braniti opsednutošću demonom. Patrik Vilson i Vera Farmig se vraćaju kao Ed i Lorejn Voren, ovog puta pod rediteljskom palicom Majkla Čivsa.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx bioskopa ili putem aplikacije CineplexxRS.

*Bonus bodovi će biti na tvojoj Cineplexx Bonus kartici 4. juna

Prizivanje zla - Đavo me je naterao

Prizivanje Zla: Đavo me je naterao je sedmi film iz sveta Prizivanja, najduže i najpoznatije horor franšize u svetu.

Prizivanje zla - Đavo me je naterao