Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

HALLOWEEN WEEKEND U CINEPLEXX BIOSKOPIMA


SUBOTA I NEDELJA,
29. I 30. OKTOBAR


Horor filmovi po ceni od 370 dinara!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

U susret Noći veštica, tokom subote i nedelje, 29. i 30. oktobra imaćete priliku da uživate u vašim omiljenim horror filmovima po specijalnim cenama. Cineplexx bioskopi su pripremili strašno dobru zabavu za sve posetioce.

Ljubitelji horor filmova uživaće u zastrašujućoj atmosferi u svim Cineplexx bioskopima, kao i u najboljim ovogodišnijim filmskim ostvarenjima po specijalnoj ceni.
Pogledajte trinaesti deo filmskog serijala “Noć veštica” i uživajte u epskom kraju najcenjenije horor franšize. Odgovorite na poziv sa zlokobnog telefona koji ne radi, ali zvoni i saznajte priče prethodnih žrtava ubice u filmu “Crni telefon”. Dođite na projekciju filma “Pozivnica za pakao” i odazovite se pakleno uzbudljivom hororu koji će otkriti izopačene tajne jedne porodice. Dete ubica nam se predstavlja u šokantnom i dramatičnom horor hitu “Siroče – Prvo ubistvo”, dok se doktorka Rouz Koter bori protiv zastrašujućih i neobjašnjivih pojava u filmu “Osmeh”. Na repertoaru Cineplexx bioskopa će se tokom vikenda naći i jezivi horor “Đavolji plen” koji nas upoznaje sa tajanstvenom demonskom silom iz prošlosti.

Pored fantastičnih filmova po specijalnoj ceni, za vas smo pripremili i uzbudljiva iznenađenja u našim bioskopima. Posetite nas i uživajte u zastrašujućoj atmosferi i jezivim naslovima.

Filmove “Noć veštica: Kraj”, “Osmeh” i “Đavolji plen” moći ćete, uz doplatu*, da doživite i u posebnom MX4D iskustvu u Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopima. Iz naših posebnih MX4D sedišta uronite u strašan svet popularnih horor ostvarenja i pripremite se za Noć veštica.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexRS.


*doplata za MX4D je 320 dinara u Cineplexx Promenada bioskopu i 400 dinara u Cineplexx 4D Delta City bioskopu

Crni telefon

U glavnim ulogama su četiri puta nominovan za Oskara Itan Hok,u najstrašnijoj ulozi u karijeri i Mejson Tems u njegovoj prvoj filmskoj ulozi.

Crni telefon

Noć veštica: Kraj

Ovo je poslednji put da Lori Stroud pruža otpor.

Noć veštica: Kraj

Osmeh

Nakon što je bila svedok bizarnog, traumatičnog događaja u koji je bio umešan i jedan pacijent, doktorka Rouz Koter počinje da oseća zastrašujuće pojave koje ne može da objasni.

Osmeh

Pozivnica za pakao

Srdačno vas pozivamo na košmar generacijama u nastajanju.

Pozivnica za pakao

Siroče - Prvo ubistvo

Esterina zastrašujuća saga se nastavlja u ovom uzbudljivom uvodu u originalni i šokantni horor hit, SIROČE.

Siroče - Prvo ubistvo

Đavolji plen

Neki su rođeni za egzorcizam.

Đavolji plen