Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

GODZILA I KONG U 4D SALI!


OD ČETVRTKA, 25. MARTA

Da li si spreman da saznaš ko pobeđuje u bici dva najmoćnija čudovišta u 4D sali? Film ,,Godzila protiv Konga” je pun neizvesnosti i opasnosti, uz još uverljivije MX4D efekte.
Poseti Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskope!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Spušta se magla, čuješ glasnu tišinu prepunu neizvesnosti. Trenutno sve deluje tako mirno, ali blagi potresi nagoveštavaju da opasnost vreba sa svih strana, ali samo na filmskom platnu uz 4D efekte u Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopima.

Sa jedne strane Godzila, zastrašujuća, enormna, destruktivna zver koja stiže iz dubina mora, izazvana nuklearno radijacijom, koja će izazvati vodene kapljice, pomeranje sedišta, a svojim glavnim oružjem će proizvesti dim i naglo paljenje i gašenje intenzivne svetlosti.
Sa druge strane Kong, sa ostrva Lobanja, pomeraće sedišta dok se bude provlačio kroz salu, a njegovom veličinom će izazvati strujanje vetra. Možda osetiš i miris prašume iz koje nam stiže ova
gigantska gorila.
Borba će biti duga i neizvesna, jer kralj čudovišta i kralj ostrva Lobanja kreću jedan na drugog u borbi za nadmoćnu monstruoznu superiornost, zbog koje će sala u pretvoriti sedište najbitnije bitke svih vremena.

A da li znaš oko čega se ustvari čudovišta bore?
Pa oko svih onih kokica, koje oboje podjednako obožavaju. Zato do kraja pojedi svoje, da gubitnik kao utešnu nagradu ne bi uzeo baš tvoje.
Na čijoj si ti strani, Godzile ili Konga?

Godzila protiv Konga

Sukob najvećih filmskih čudovišta, nezaustavljive Godzile i gigantskog King Konga, čeka se još od 1962. kad su se prvi put sreli na filmskom platnu.

Cineplexx 4D Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Godzila protiv Konga