Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

GLAVNI HEROJ I MX4D EFEKTI


OD ČETVRTKA 12. AVGUSTA

Rajan Rejnolds u glavnoj ulozi filma ,,Glavni heroj“ otkriva da živi u igrici, te se prepušta svim njenim zanimljivostima aktivirajući sve 4D efekte Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopa!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

On se zove Gaj. On je bankar i poštuje sva pravila. Jednog dana mu saopštavaju da je svetu potreban baš on, da bi ga spasio od nestanka. Spašavanje uz MX4D efekte i film ,,Glavni heroj“ u Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada- NIŠTA LAKŠE.

Zamisli, budiš se svakog jutra, poštuješ sva pravila, smatraš da živiš na prelepom mestu, možda bi ga nazvao i rajem. A onda stiže osoba, koju kada ugledaš shvatiš da život i nije bio tako potpun bez nje. Tvoj život je zapravo video igra, i to megapopularna- Free City. Video igri preti istrebljenje od njenog tvorca, a samo je ti možeš spastiti, a na taj način sačuvati svoj dom i prijatelje. Pa zašto se onda ne bi prepustio u potpunosti ovoj misiji.

Igra bi mogla izgledati ovako:
Stojiš na zgradi koja ima preko 20 spratova, zatrčiš se sa njenog vrha, padaš, vetar izuzetno duva, tvoje sedište u potpunosti prenese kako izgleda pad, ali tebi nije ništa.
Eksplozije su svuda oko tebe, osećaš miris dima, primećuješ maglu, ali tebi to apsolutno ništa ne smeta. Vožnja kola nikad nije bila lakša, voziš najbrže ili najsporije, kojom god putanjom poželiš i zamisli, opet nema nikakvih posledica, osim što tvoje sedište u potpunosti prenosi adrenalin brze vožnje.

Film ,,Glavni heroj“ je priča gde pobeđuje rutina dobrog momka u borbi protiv zla. Zato nemoj biti dobar, nego sjajan baš kao što je glavni junak filma, te nam pokaži u MX4D sali kako izlaziš kao pobednik iz ove video igre.

Vidimo se!

Glavni heroj

Film se prikazuje u okviru 17. KIDS FEST-a

Glavni heroj