Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

GETE FEST U BIOSKOPU CINEPLEXX NIŠ


od 23. do 28. oktobra

Festival savremenog nemačkog filma u bioskopu Cineplexx Niš od 23. do 28. Oktobra.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Gete fest, čiji je ovogodišnji slogan „Stvarnost u fikciji”, održava se u Nišu od 23. do 28. oktobra, u organizaciji Gete instituta iz Beograda, NKC-a i bioskopa Cineplexx Niš.

Festival savremenog nemačkog filma donosi 11 nagrađivanih i zapaženih ostvarenja sa ovogodišnjeg Berlinala, kao i ostvarenja nominovana za Nemačku filmsku nagradu, a zainteresovani posetioci će u bioskopu Cineplexx Niš moći da pogledaju tri naslova. Film „Svet Vunderlihovih” bavi se porodičnim odnosima i prati priču samohrane majke sa gomilom problema i mogućim rešenjem kroz jedan poziv koji bi mogao da bude I ostvarenje njenog ličnog sna. „Paula” je film o slikarki ekspresionisti Pauli Beker i njenom braku sa Otom Moderzonom koji se odvijao daleko od uobičajenih normi njihovog vremena. Film „Povratak u Montok” ekranizacija je pripovetke Maksa Friša i donosi nam priču o piscu koji dolazi u Nju Jork da predstavi svoju novu knjigu, ali i da se suoči sa prošlošću…

Paula

Vorpsvede, 1900. Već prilikom prvog susreta Paula Beker i Oto Moderzon osećaju naročitu privrženost.

Cineplexx Niš:

Ovaj događaj je prošao.

Paula

Povratak u Montok

Pisca Maksa Zorna, uz podršku njegove supruge Klare, zimska turneja po Americi vodi i u Njujork, gde predstavlja svoju novu knjigu.

Cineplexx Niš:

Ovaj događaj je prošao.

Povratak u Montok

Svet Vunderlinovih

Mimi Vunderlih, samohrana majka, na parkingu kolima obara mušteriju, jer žuri u školu, gde je njen sin napravio problem.

Cineplexx Niš:

Ovaj događaj je prošao.

Svet Vunderlinovih