Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Film&Vino veče u Cineplexxu

četvrtak, 7. decembar od 20 časova

Ne propustite prvi Film&Vino događaj uz svečanu projekciju francuskog filma „Vino i vetar" u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Uz ulaznicu za svečanu projekciju od 19:15 časova besplatno uživaj u degustaciji vina, sireva, čokolade i delikatesa, kao i poklonima koje su pripremili partneri događaja Vinarija Temet, Vinarija Deurić, Carpe Diem, Zlatiborac, Vinoteka i čokolaterija San Marina uz podršku Wine Jam kako bismo negovali domaće brendove i najlepše ukuse!

„Vino i vetar" je pravi vinski film koji govori o vinu, zemlji, korenima, ljudima, porodici i neraskidivim vezama. To je priča o ljubavi, kojoj kao i vinu „treba vremena". Ovaj film dočarava nestvarne pejzaže i vinograde Burgundije, a ono što je interesantno jeste da govori o sve aktuelnijoj i lokalnoj priči kada je reč o vinogradima i bogatoj srpskoj zemlji, kojoj se sve više mladih vraća, ili razmišlja o tome. Zato je ovaj film inspirativna priča za sve one koji vole svoju zemlju i svoju porodicu... priča o nasleđu, korenima i vrednostima. Pitka i ukusna, gotovo opojna kao i vino!

Žan je tridesetogodišnjak koji čitavu deceniju putuje svetom, prekinuvši sve veze sa porodicom i s Burgundijom, regijom u kojoj je odrastao. Sad kad se skućio u inostranstvu, dobija poziv da se vrati u rodnu Francusku da bude uz oca koji umire od neizlečive bolesti. Kraj je leta i predstojeća berba grožđa daje Žanu priliku da se opet zbliži sa sestrom Žulijet i bratom Žeremijem kako bi se dogovorili oko budućnosti porodičnog vinograda. Tokom godinu dana, prateći ritam godišnjih doba i postupka izrade vina, dva brata i sestra polako obnavljaju svoj odnos, vezani iskrenom i životnom strašću prema vinarskom umeću.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Vino i vetar

Žan (Pio Marmaï) je tridesetogodišnjak koji čitavu deceniju putuje svetom, prekinuvši sve veze sa porodicom i s Burgundijom, regijom u kojoj je odrastao.

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Vino i vetar