Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Ekskluzivna premijera Grinč Cineplexx Promenada


U subotu, 17. novembra od 16 do 18 časova povodom premijere animiranog filma “Grinč”, najmlađi će imati priliku da se druže zajedno sa Youtube zvezdom Yasserstainom i kite jelku uz zabavan program u novootvorenom bioskopu Cineplexx Promenada u Novom Sadu.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

U 18 časova biće organizovana ekskluzivna projekcija animiranog filma „Grinč” kada će najmlađi Novosađani i posetioci Cineplexx Promenade prvi u Srbiji imati priliku da pogledaju ovaj dugoočekivani crtać.

U susret praznicima mališani će, zajedno sa YouTube zvezdom Yasserstainom, kititi jelku koju je Grinč poslao direktno iz Holivuda! Moći će da se posluže ukusnim medenjacima, da se maskiraju u Grinča uz animatore koji će raditi iscrtavanje lica, kao i da se oprobaju u zanimljivim takmičenjima koje će sprovesti animatori.

“Grinč” je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliju praznika. Duhovit, toplo i vizuelno očaravajući film pričaće nam univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optimizma.

Film će biti prikazan u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji a samo neki od naših glumaca i ljudi iz javnog života koji su pozajmili glasove junacima su Milan Tubić, Nebojša Ilić, Mina Lazarević, Zoran Kesić…

Karte su u prodaji!

Grinč

SINHRONIZOVANO!
Universal Pictures i Ilumination predstavljaju nam fenomenalnu animiranu avanturu, baziranu na književnim, prazničnim klasicima doktora Susa.

Cineplexx Promenada:

Ovaj događaj je prošao.

Grinč