Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

DINA VEČE U CINEPLEXX BIOSKOPIMA


SREDA, 20. OKTOBAR OD 19 ČASOVA

Adaptacija remek-dela naučne fantastike Franka Herberta na velikom platnu.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Dugoočekivani film ,,Dina“ dolazi na veliko platno svih Cineplexx bioskopa, u sredu 20. oktobra od 19 časova na večeri posvećenoj ovom fenomenu. Ne propustite Dina veče uz sjajan film i poklone koje je obezbedio naš partner Čarobna knjiga, kao i poklone iznenađenja inspirisane ovim sjajnim ostvarenjem.

Karte su u prodaji na blagajnama svih Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.


Roman ,,Dina“ već decenijama je nepresušna inspiracija za generacije stvaralaca različitih umetnosti. Prvi film sa ovom temom koji je ugledao svetlost dana bio je film Dejvida Linča iz 1984. godine. Iako nije zadovoljio kriterijume publike i kritičara, vremenom je dobio status kultnog ostvarenja. Međutim, skoro trideset godina kasnije, Denis Vilnev donosi nam potpuno novu adaptaciju romana ,,Dina“ u blokbasteru koji ostavlja bez daha.

Priča prati Pola Atreidesa iz kuće Atreides, sjajnog i nadarenog mladića rođenog za velike stvari, koji mora da otputuje na najopasniju planetu u svemiru kako bi osigurao budućnost svoje porodice i svog naroda. Kada se nađe usred sukoba oko ekskluzivne distribucije najcenjenijim resursom koji postoji, najvrednijem elementu galaksije koji se nalazi samo na Arakisu i koji može otključati najveći potencijal čovečanstva, u kom će preživeti samo oni koji mogu da pobede svoj strah.

U glavnim ulogama našli su se Timoti Šalme, Rebeka Ferguson, Džejson Momoa, Havijer Bardem i Džoš Brolin, a Vilnevova epska fantastika pokazaće svu genijalnost ovog žanra.

Ne propusti ,,Dina veče“ uz spektakularan film i sjajne poklone naših partnera.
Ulaznice su u prodaji su na blagajnama svih Cineplexx bioskopa i putem CineplexxRS aplikacije.

Dina

Adaptacija naučno-fantastičnog klasika Franka Herberta.

Dina