Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

DAN ZLICA @CINEPLEXX


ČETVRTAK, 27. MAJ OD 19 ČASOVA

Ko si zapravo? Zlica ili dobrica? Saznaj u Cineplexx bioskopima!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

U srcu Londona, sredinom 70-tih godina, jedna devojka pokušava da se probije u svetu dizajna, a u srcu Cineplexx bioskopa, u četvrtak 27. maja od 19 časova otkrićemo koliko daleko je spremna da ode da ostvari svoj cilj i to na događaju Dan Zlica @Cineplexx.

Pozivnica važi za sve koje se osećaju kao zlice i kao dobrice, jer cilj nam je otkrijemo ko je ona, ali i ko smo mi. Svi koji pogledaju film ,,Zlica“ u četvrtak posle 19h, biće bogatiji za 1.000 bonus bodova na svojim Cineplexx bonus karticama.

U svim Cineplexx bioskopima
očekuje vas uzbudljiv osećaj novih mogućnosti - osveži se, vrati energiju i uživaj u trenutku posvećenom sebi uz najukusniju hladnu kafu Barcaffe Lattiato Dark Choco, jer možda baš ti ćeš izaći iz bioskopa sa poklon paketom ove kafe.

MAC Cosmetic obezbedio je 10% popusta na karmine (osim na Viva Glam) uz ulaznicu sa događaja Dan Zlica @Cineplexx, koji važi deset dana nakon događaja, kao i poklone iznenađenja za najsrećnije dame.

Dve Eme, dve Oskarom nagrađene glumice – Ema Stoun i Ema Tomson povešće nas na fantastično putovanje ulicama Londona u jeku pank pokreta. Estela je mlada, obmanama sklona devojka koja je odlučna da se postavi u svetu dizajna, a njenu sklonost ka modi primetiće modna legenda, baronica Von Helman. Povezanost ove dve dame pokrenuće niz događaja i otkrića koja dovode do toga da Estela prihvati svoju opaku stranu i postane osvetoljubila Zlica.

Ne propusti Dan Zlica @Cineplexx i otkrij svoju tamnu stranu.
Ulaznice su u prodaji na blagajnama svih Cineplexx bioskopa!

Zlica

Novi Diznijev film reditelja Krega Gilespija, sa dobitnicama nagrade Oskar Emom Stoun i Emom Tompson u glavnim ulogama.

Zlica