Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

DAN ZALJUBLJENIH U CINEPLEXX BIOSKOPIMA!


14. FEBRUAR

Uživajte u romantičnim filmovima i osvojite sjajne poklone.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Februar u Cineplexx bioskopima obeležavamo kao mesec ljubavi, a u utorak 14. februara očekuju vas, osim sjajnih romantičnih filmova na velikom platnu I pregršt lepih poklona. Ulaznice za filmove koji su na repertoaru u utorak, uveliko su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Bioskop je oduvek bio sinonim za dobru zabavu, kulturološko mesto, ali i mesto prvih poljubaca i ponekih prosidbi I zato ovaj dan slavimo uživajte u čarima pokretnih slika na velikom platnu, romantičnoj atmosferi I sjajnim poklonima koje smo pripremili za vas.

Za dobro raspoloženje pred filmove, u periodu od 19 do 21 čas, pbrinuće se rashlađeno piće Knjaz Miloš Aromatičn Limun, a za najsrećnije na nekoj od projekcija filmova pripremili smo po tri plišana medvedića koje poklanja Bear Box. Viva by Ela pokloniće po tri svoja proizvoda najsrećnijima u Cineplexx bioskopima. U beogradskim bioskopima očekuje vas I Zvrk šećerna vuna, da slatko bude još slađe.

Uživajte u romantičnim filmovima ,,Titanik”, ,,Šta sad ljubav ima s tim” ili ,,Čarobni Majk” I budite deo magije u Cineplexx bioskopima. Ulaznice su u prodaji!

Titanik: 25 godina

Jedan od najromantičnijih filmova ikada, opet na bioskopskom platnu i to sa perfektnim zvukom i kristalno jasnom slikom!

Titanik: 25 godina

Čarobni Majk - Poslednji ples

Čarobni” Majk Lejn nakon duge pauze ponovno izlazi na pozornicu.

Čarobni Majk - Poslednji ples

Šta ljubav ima s tim?

Kako pronaći trajnu ljubav u današnjem svetu?

Šta ljubav ima s tim?