Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

DAN SRPSKOG FILMA


SUBOTA, 30. OKTOBAR

,,Jedini izlaz“ i ,,Vikend sa ćaletom“ po ceni od 100 dinara.

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Dan srpskog filma, manifestacije koja za cilj ima poularizaciju srpskog filma, ove godine obeležava se u subotu, 30. oktobra u svim Cineplexx bioskopima*.
Cena ulaznice za domaće filmove ,,Vikend sa ćaletom“ i ,,Jedini izlaz“ biće 100 dinara.
Ulaznice su u prodaji na blagajnama svih Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.


Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, Ana Kolar, dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici. Anđelka Prpić, Ljubomir Bandović, Danica Maksimović, Nikola Ristanovski i Milena Predić očekuju vas u filmu ,,Jedini izlaz“. Mreža laži, ucena i ubistava, ali i mračne tajne prošlosti, očekuju nas u ovom sjajnom filmskom ostvarenju.

Nenad Jezdić u ulozi Kašike, sredovečnog beogradskog kriminalaca, pripadnika stare škole, zarobljenog u vremenu kada je bio u punoj snazi, žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, jedanaestogodišnjim sinom iz prethodnog braka. Bivša supruga mu izlazi u susret jer je svesna činjenice da se Kašiki bliži kraj i da je to verovatno poslednji susret sina sa ocem. Ova tužna komedija osvojila je srca publike širom regiona, ako je još uvek niste pogledali, ovo je idealna prilika. Pored Nenada Jezdića, u filmu glume i Vasa Vraneš u ulozi njegovog sina Ognjena, Branko Vidaković, Katarina Radivojević, Svetlana Bojković i Jelena Đukić.

Ne propustite domaće filmove ,,Jedini izlaz“ i ,,Vikend sa ćaletom“ u svim Cineplexx bioskopima, u subotu 30. oktobra, po ceni ulaznice od 100 dinara.

Ulaznice su u prodaji.

*osim Cineplexx 4D Delta City bioskopa

Jedini izlaz

Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dobija informacije, koji dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici.

Jedini izlaz

Vikend sa ćaletom

Od tvorca filmova „Kad porastem biću Kengur“, „Sedam i po“, “Čekaj me ja sigurno neću doći”, “Smrt čoveka na Balkanu”, “Smrdljiva bajka” Miroslava Momčilovića stiže najnovija tužna komedija o odnosu oca i sina.

Vikend sa ćaletom