Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

DAN ŽENA U CINEPLEXX BIOSKOPIMA


UTORAK, 8. MART OD 20 ČASOVA

Specijalno za dan žena, novi film Pedra Almodovara.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Novo ostvarenje slavnog Španca Pedra Almodovara ,,Paralelne majke“ specijalno će biti prikazano u Cineplexx bioskopima povodom Dana žena, 8. Marta od 20 časova.

Ulaznice su prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Sve dame koje posete Cineplexx bioskope u utorak 8. marta, dobiće poklon iznenađenja, dok će Cineplexx Promenada bioskop pokloniti svakoj dami poklon cvećare ,,Viridis“. Na specijalnoj projekciji filma ,,Paralelne majke“ najsrećnije dame će dobiti fantastične poklone naših partnera – u beogradskim bioskopima po dve dame dobiće poklon partnera ,,Balon buket“, dve dame u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu dobiće po jedan proizvod od najkvalitetnije kože, našeg partnera ,,Studio Mihas“,dok je MAC kozmetika obezbedila je poklone za najsrećnije dame u beogradskim bioskopima.

U Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu tri najsrećnije dame obradovaćemo vaučerima ,,NUDES“ za usluge u njihovom salonu, a deset dama u Cineplexx Niš bioskopu nagradiće naš partner kompanija Yumis. Gošće Cineplexx Galerija Belgrade, Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BEO Shopping Center, Cineplexx BIG Kragujevac i Cineplexx Niš bioskopa, imaće priliku da isprobaju različite uzorke kozmetike Catrice.


Film nam donosi priču o dvema ženama potpuno različite pozadine koje, u specifičnim okolnostima, donose na svet devojčice. Janis, starija od njih, koju igra Penelope Kruz, srećna je što je ostala u drugom stanju, dok je mlađa Ana, u čijoj je ulozi Milena Smit, uplašena adolescentkinja puna kajanja. Obe su slobodne, obe treba da se porode u istoj bolnici, a u trenucima pre nego što rode svoje ćerke one se zbližavaju, a veza koja pri tome nastaje zauvek će promeniti njihove živote. Variety je opisao ovo ostvarenje kao "intenzivnu dramu", koja nam predstavlja nesavršene novopečene majke i njihovu decu.

Uz specijalnu projekciju filma, za sve dame pripremili smo poklon iznenađenja.

S "Paralelnim majkama" Almodovar se vraća u ženski univerzum, u majčinstvo, u porodicu. U priču o važnosti predaka i potomaka. O neizbežnoj prisutnosti sećanja.

U filmu igraju još: Rosi de Palma, Aitana Snačez-Gihon, Izrael Elahalde, Đulijeta Serano, Danijela Santijao i drugi.

Ulaznice za specijalnu projekciju filma ,,Paralelne majke“ Pedra Almodovara u prodaji su na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Paralelne majke