Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Comedy night ,,Zavedi me ako možeš“


četvrtak, 2.maj, 20 časova

Veče komedije uz dobitnicu nagrade Oskar, Šarliz Teron i Seta Rogena zakazano je za četvrtak 2.maj u bioskopima Cineplexx.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Ništa lepše od vašeg osmeha i sjajne zabave koju dobar film donosi! Pogledajte netipičnu romantičnu komediju ,,Zavedi me ako možeš“ koja unosi romansu u svet politike, u četvrtak 2.maja od 20 časova. Zabavite se uz sjajnu glumačku ekipu, dok će partner događaja NIKE obradovati jednu osobu u svakom bioskopu sa poklon vaučerom za majicu po izboru!

Varnice kreću da sevaju kada se Fred Flarski sretne s devojkom iz snova koja je ujedno njegova bivša dadilja - Šarlot Fild - a sada popularna američka političarka. Šarlot ima ambiciju da se kandiduje za predsednicu SAD-a pa zamoli Freda da joj pomogne pri pisanju govora. Izraz međunarodni odnosi poprimi potpuno novo značenje kada se smotani novinar spetlja s uglednom državnom sekretarkom i preokrene ceo njen svet naopako. Nakon lude zajedničke noći u Parizu, Šarlot shvati da se zaljubljuje u svog puno opuštenijeg saradnika i da bi njihova vruća avantura mogla da naškodi celoj njenoj političkoj karijeri.

Karte su u prodaji!

Zavedi me ako možeš

Dobitnica nagrade Oskar Šarliz Teron i Set Rogen zajedno u netipičnoj romantičnoj komediji koja unosi romansu u svet politike.

Zavedi me ako možeš