Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

COMIC NIGHT „KAPETAN MARVEL“

Da li ste spremni na do sada neviđenu avanturu u istoriji Marvelovog univerzuma? Comic night događaj uz film „Kapetan Marvel“, zakazan je za četvrtak 7. mart u 20 časova. Sve posetioce očekuje plakat filma!

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

Ljubitelji Marvelovog sveta stripa uživaće u ekranizaciji priče smeštene u 1990. godinu. Za sve posetioce, pripremili smo ekskluzivni poster na poklon, bedževe iz filma za najsrećnije, a striparnica Darkwood obezbedila je 30% popusta na sva Darkwood izdanja uz kupljenu kartu za film „Kapetan Marvel“. Najsrećnije zaljubljenike devete umetnosti ćemo obradovati i fantastičnim izdanjima stripova Marvelovih junaka.

Striparnica Južni Darkwood je obezbedila dva ekskluzivna stipa za najsrećnije u bioskopu Cineplexx Niš, kao i vaučere za sve posetioce kojim će moći da ostvare 25% popusta na sva Darkwood izdanja!
Zaljubljenike Marvel univerzuma u bioskopima Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Niš očekuje ni manje ni više nego Kapetan Marvel ,,lično“! Ne propustite priliku da se fotografišete sa ženom herojem!

Glavne uloge tumače: Bri Larson, Samjuel L. Džekson, Ben Mendelson, Djimon Hounsou, Li Pejs, Lašana Linč, Gema Čan, Run Temte, Algenis Perez Soto, Makena Grejs, Anet Bening, Klark Greg i Džud Lo.

Karte za Comic night su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx 4D Delta City, UŠĆE Shopping Center, BIG Beograd, Kragujevac Plaza, Niš i Cineplexx Promenada.

Kapetan Marvel

Smešten u devedesete godine dvadesetog veka, Kapetan Marvel iz Marvelovog studija je potpuno nova avantura iz do sada neviđenog perioda.

Kapetan Marvel