Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

COMIC NIGHT VEČNI


ČETVRTAK, 11. NOVEMBAR OD 19 ČASOVA

Nakon Osvetnika, dolaze Večni!
Ulaznice su u prodaji.

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Večni su ratnici koji žive na planeti Zemlji već 7000 godina, njih okupljaju Božanski da ujedine svoje moći u borbi protiv najveće pretnje za čovečanstvo i ljudsku vrstu, a to su Devijanti.
Radnja filma zasniva se na Marvelovom istoimenom stripu iz 1976. godine, autora Džeka Kirbija.

Ne propusti Comic night događaj u svim Cineplexx bioskopima, u četvrtak 11. novembra od 19 časova uz poklon originalni poster filma za sve posetioce kao i poklone naših partnera događaja za najsrećnije.
Pronađi i ti svoju super moć!

U svim beogradskim bioskopima imaćete priliku da probate BE HERO šotove koji će podići vaš imunitet i organizam na viši nivo, dok će u svim bioskopima po 2 dobitnika osvojiti kombo set njihovih proizvoda. IMPERIJA, kompanija telefonske opreme će u svakom bioskopu podeliti dva power bank bežična punjača za mobilni telefon. Baterija na telefonu će tako definitivno trajati večno!
Takođe, uz kod Cineplexx svi posetioci će ostvariti 10-30% popusta na svu njihovu kvalitetnu opremu za mobilne telefone na njihovom sajtu https://maske-za-telefon.rs/ .

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.


Rediteljka filma Kloi Džao poznata je po svojim artističnim filmovima – Zemlja nomada, te je spoj sa univerzumom super heroja za celu glumačku postavu pravo osveženje. Selma Hajek ističe: „To nije uobičajeno mesto, nije snimano kao inače – nije tipična ekipa“. Ostvarenje Večni je smešten pet godina nakon događaja iz filma Osvetnici: Kraj igre. Polako pristižu prve kritike Marvelovog filma, koje kažu da je film Kloi Džao - kolosalan, kosmički i osvežavajuće iskren, kao i da je romantični podsetnik na moć zajedništva.

Šta će se dešavati sa Zemljom nakon Osvetnika i sa početkom ere Večnih, saznaj na Comic night događaju u svim Cineplexx bioskopima.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama i putem aplikacije CineplexxRS.