Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

COMIC NIGHT UZ DEADPOOL 2


17. maj od 20 časova

Najpoznatiji antiheroj vraća se na veliko platno bioskopa Cineplexx na Comic night događaju!
Ne propustite dozu specifičnog „dedpulovskog humora“, i nećete znati šta vas je snašlo nakon 2 minuta i 43 sekundi akcije, mutanata, prozivki na račun sopstvenog studija, ali i važnih životnih mudrosti!
Karte su uveliko u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Baziran na poznatom Marvelovom stripu, Dedpul je jedan od omiljenih antiheroja, poznat po specifičnom humoru, a svi posetioci bioskopa Cineplexx imaće priliku da nastavak filma iz 2016. godine pogledaju na Comic Night događaju zakazanom za četvrtak, 17. maj od 20 časova.Sve posetioce uz kupljenu ulaznicu očekuje poklon, u stilu glavnog junaka, otkačen i neodoljiv. Sjajna uspomena sa Comic nigt događaja u vidu limited edition Deadpool narukvice, kao i original poster iz filma. Svi posetioci bioskopa Cineplexx Niš, uz kupljenu ulaznicu moći će da ostvare 20% popusta na sva Darkwood izdanja u striparnici Južni Darkwood!

Pošto je preživeo skoro pa smrtonosni goveđi napad, unakaženi radnik kafića, Vejd Vilson, trudi se da ostvari svoj san i postane najzgodniji šanker u Mejberiju, a istovremeno mora da nauči da živi s gubitkom čula za ukus. Ne bi li nekako sebi zabiberio život, a u potrazi za kondenzatorom fluksa, Vejd mora da se bori protiv nindži, jakuza i čopora seksualno agresivnih pasa, putujući po svetu i otkrivajući važnost porodice, prijatelja i ukusa. Ono što će naći jeste dašak avanture i nešto za čime je žudeo, a to je šolja za kafu s titulom „Najbolji ljubavnik na svetu“ na njoj.

Režiju potpisuje Dejvid Lič, dok su scenario napisali Ret Ris i Pol Vrenik, scenaristi prvog Deadpool filma. Rajan Rejnolds ponovo oblači crno-crveno odelo, a uz njega Morena Bakarin, Džoš Brolin, Brajana Hildebrand, T.Dž. Miler, Edi Marsan, Zazi Bitz, Lesli Ugams, Karan Soni, Džulian Denison i Stefan Kapičić čine ekipu nastavka priče o omiljenom antiheroju.

Ne propustite odličnu zabavu na Comic Night događaju u svim bioskopima Cineplexx!
Karte su uveliko u prodaji!

Deadpool 2

Pošto je preživeo skoro pa smrtonosni goveđi napad, unakaženi radnik kafića (Vejd Vilson) trudi se da ostvari svoj san i postane najzgodniji šanker u Mejberiju, a istovremeno mora da nauči da živi s gubitkom čula za ukus.

Deadpool 2