Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

COMIC NIGHT POSVEĆEN SVIM SPAJDERMENIMA


ČETVRTAK, 4. JUL, 20 ČASOVA

Film ,,Spajdermen: daleko od kuće“ gleda se u krugu najvatrenijih fanova, sa posterima iz filma u rukama, uz još iznenađenja, zato baci pogled na detalje!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Dođi na Comic Night druženje, u četvrtak, 4. jula u 20 časova i uživaj među prvima u ostvarenju koje se nadovezuje na poslednji nastavak ,,Osvetnika“.

Pozivamo te na okupljanje najvećeg broja Spajdermena na jednom mestu, pre projekcije u 20 časova, na lokaciji UŠĆE Shopping Center. Podržavamo svaki vid kreativnosti i umeća maskiranja, a obezbedićemo i maske za one koji dođu da podrže najveće junake i fanove među nama. Najsrećnije maskirane posetioce očekuju Dexy Co pokloni, uspomena za pamćenje i dobar provod pre gledanja uskoro omiljenog filma! Ko još može da se pohvali da je na slici sa najvećim brojem okupljenih Spajdermena na svetu?

Cineplexx Niš u periodu od 3. do 7. jula postaje kuća superheroja, a baš 4. jula očekuje se najviše prisutnih junaka, šuška se u prisustvu pravog Spajdermena i strip crtača koji je tu da zabeleži trenutak! Za verne fanove, striparnica Južmi Darkwood obezbedila je 25% popusta na sva Darkwood izdanja!

Najsrećnije posetioce svih Cineplexx bioskopa očekuju DexiCo pokloni, Darkwood stripovi na poklon kao i 30% popusta na Darkwood izdanjana uz kupljenu ulaznicu, dok je poster svima zagarantovan!

Karte za Comic Night su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx 4D Delta City, UŠĆE Shopping Center, BIG Beograd, Kragujevac Plaza, Niš i Cineplexx Promenada.

Vidimo se!

Spajdermen - Daleko od kuće