Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

COMIC NIGHT CRNA UDOVICA


Četvrtak, 8. jul od 20 časova

Najnoviji Marvelov akcioni spektakl u Cineplexx bioskopima!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

Prvi film četvrte etape Marvelovog filmskog univerzuma donosi nam Skarlet Johanson kao Natašu Romanov u filmu ,,Crna udovica“. Comic night događaj zakazan je za četvrtak 8. jul od 20 časova u svim Cineplexx bioskopima. Za sve posetioce pripremili smo poklon poster iz filma. Originalni pokloni iz filma očekuju deo posetilaca Comic night događaja u svim Cineplexx bioskopima!

Najsrećnije u Cineplexx Niš bioskopu obradovaće striparnica Južni darkwood tvrdokoričenim izdanjima stripova Marvel univerzuma. Takođe, kupljena ulaznica za film ,,Crna udovica“ obezbeđuje ti sjajnih 25% popusta u striparnici Južni darkwood, sve vreme prikazivanja filma u Cineplexx Niš bioskopu.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama kao i putem aplikacije CineplexxRS.

Film je nastao pod palicom australijske rediteljke Kejt Šortlend
a ljubitelji Marvela uživaće u solo avanturi Nataše Romanov. Radnja filma smeštena je u period nakon događaja koji su se zbili u filmu ,,Kapetan Amerika: Građanski rat" iz 2016.godine, kada je došao trenutak Natašinog suočavanja sa prošlošću kao i suočavanja sa neposrednim pretnjama. Progonjena od strane sile koja se ni pred čim ne zaustavlja kako bi joj naudila, Nataša se suočava sa svojom špijunskom prošlošću, kao i sa prekinutim odnosima koji su ostali daleko iza nje. Nedovršeni posao i tajne iz prošlih vremena upućuju ljubitelje Marvela da je reč o periodu pre nego što je heroina postala Osvetnik.

Skarlet Johanson reprizira ulogu Marvelove heroine Nataše Romanov, Florens Pju u filmu glumi Jelenu, Dejvid Harbor je Aleksej, poznatiji kao Crveni Čuvar, a Rejčel Vajs je Melina. Producent filma je Kevin Fajgi.

Ulaznice za Comic night i film ,,Crna udovica“ u prodaji su na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Crna udovica