Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

COMEDY NIGHT U BIOSKOPIMA CINEPLEXX


ČETVRTAK, 11. JUL OD 20 ČASOVA

Rashladite ovo leto na Comedy Night događaju uz urnebesnu akcionu komediju u kojoj glavnu ulogu tumači profesinalni rvač Dejv Bautista, u svim bioskopima Cineplexx!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Comedy night uz nadasve zanimiljivo filmsko ostvarenje ,,Ortaci na točkovima” očekuje nas u četvrtak 11. jula od 20 časova u svim bioskopima Cineplexx.

Najsrećnije posetioce Comedy nighta u beogradskim bioskopima, nagradićemo vaučerima streljane Target za sat vremena besplatnog pucanja! U bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center imaćete priliku i da gađate u pravu metu! Vidimo se na Comedy nightu da rashladimo ovo vrelo leto uz mnogo smeha!
Kada dobroćudni vozač Ubera po imenu Stu pokupi putnika Vika za kog se ispostavi da je policajac koji je na tragu brutalnom ubici, on upada u mučno iskušenje tokom kog očajnički pokušava da zadrži svoju pamet, svoj život i svoju ocenu vozača od pet zvezdica. Reditelj komedije "Siledžija" (Goon) iz 2011. godine Majkl Dauz u ovoj smešnoj avanturi prikazuje dva suprotnih karaktera, dva nespojiva lika koja su zahvaljujući novim tehnologijama i popularnoj aplikaciji za prevoz putnika ipak spojena.

Uloga Stua, vozača Ubera poverena je popularnom američkom stand up komičaru Kumailu Nandžijaniju, glumcu pakistanskog porekla koji je prošle godine dobio nominaciju za nagradu Oskar za najbolji originalni scenario za film "The Big Sick", u kom je i tumačio glavnu ulogu. U ostalim ulogama ove akcione komedije 20th Century Fox-a našli su se i Iko Juvejs, Natali Morales, Beti Gilpin, Džimi Tatro, Mira Sorvino i Karen Gilan.

Karte za Comedy Night događaj i film ,,Ortaci na točkovima” su u prodaji na blagajnama svih bioskopa Cineplexx.

Ortaci na točkovima