Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

COMEDY NIGHT UZ ROUANA ETKINSONA


ČETVRTAK, 20. SEPTEMBAR OD 20 ČASOVA

Rouan Etkinson vraća se kao Džoni Ingliš u najnovijoj akciji, na Comedy night događaju u svim bioskopima Cineplexx!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Upoznajte Ingliša, Džonija Ingliša. On ne zna za strah. On ne zna za opasnost. On ne zna ništa. On je najpoverljiviji tajni agent britanske tajne službe. On nije najbolje što britanska tajna služba ima - on je jedino što je ostalo.
Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba se sada može da osloni samo na jednog čoveka, penzionisanog Džonija Ingliša. Publici poznat iz prethodnih delova serijala, Džoni koji sada podučava u predškolskoj ustanovi, vraća se u akciju kako bi pronašao misterioznog hakera ili potencijalnu krticu među redovima britanske tajne službe. Kako bi ova misija uspela, trebaće mu sve njegove sposobnosti i veštine – onih nekoliko koje ima kao čovek jučerašnjih analognih metoda suočen s digitalnim svetom sadašnjice.

Veče puno smeha, kakvo samo Roan Etkinson može da priredi očekuje vas na Comedy night događaju uz film “Džoni Ingliš – Ponovo u akciji” u svim bioskopima Cineplexx! Pripremite se za mnogo akcije, foto aktivaciju inspirisanu filmom, još više avanture a najviše smeha! Podravka je za sve posetioce pripremila slatko iznenađenje u obliku Lino Lade, dok Play radio garantuje zabavu.

Ulaznice su u prodaji!

Džoni Ingliš - Ponovo u akciji

Džoni Ingliš ponovo u akciji nadolazeća je britanska akcijska komedija, reditelja Dejvida Kera. U trećem nastavku popularne sage, istoimeni glavni junak, kojeg tumači nezamenjivi Rouan Etkinson, vraća se kako bi još jednom spasio svet.

Džoni Ingliš - Ponovo u akciji