Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Belgrade
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

CINEPLEXX POKLON KARTICA


od 06.decembra

Neka vaš poklon za najdraže tokom praznične sezone bude drugačiji, sa mnogo stila, neponovljiv i originalan. Pitate se kako?

Cineplexx je već upakovao jedan baš takav poklon, na vama je samo da ga uručite dragim osobama i uživate u njihovom osmehu. Poklonite im smeh do suza, romantičnu šetnju pored reke, vratite ih u detinjstvo uz animirane naslove…

Poklonite im Cineplexx poklon karticu.

Pokloni nezaboravne trenutke. Pokloni bioskop.

Kako su praznični dani vreme pravih filmskih hitova, na vama je da izaberete da li ćete ih obradovati savršenim 3D ili pak 4D putovanjem kroz novu „Grinč” božićnu avanturu, uživanjem u Dizni avanturi „Krcko Oraščić i četiri kraljevstva“, upoznavanjem veličanstvenog i prostranog sveta interneta uz „Ralf razbija internet - Razbijač Ralf 2“ ili porodičnom avanturom „Povratak Meri Popins”. Ljubitelji domaćih filmova mogu se prepustiti filmovima „Južni vetar” ili „Kralj Petar Prvi”, DC i Marvelove fanovi „Akvamenu” ili filmu „Spajdermen – Novi početak”, dok će svi oni koji vole dobru komediju uživati u glumi popularne Dženifer Lopez u filmu „Second act”. I to nije sve, još mnogo sjajnih naslova očekuje vas na repertoaru bioskopa Cineplexx u kojima možete uživati. Na vama je samo da odaberete, a „mašnu” na vaš savršeni novogodišnji poklon dodajemo mi.

Minimalnim iznosom od 2.000 dinara imate priliku da poklonite voljenoj osobi Cineplexx poklon karticu za potpuno uživanje u najaktuelnijim naslovima. Karticu možete ponovo dopuniti istim ili iznosom većim od 2.000 dinara (u koracima od po 500 dinara). Maksimalni iznos uplate iznosi 10.000 dinara. Poklon kartica se može koristiti za kupovinu ulaznica, hrane i pića u periodu od tri godine.

Cineplexx poklon karticu moguće je preuzeti na blagajnama bioskopa Cineplexx.