Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

CINEPLEXX POKLON KARTICA


DECEMBAR

Neka vaš poklon za najdraže tokom praznične sezone bude drugačiji, sa mnogo stila, neponovljiv i originalan. Pitate se kako?

Cineplexx je već upakovao jedan baš takav poklon, na vama je samo da ga uručite dragim osobama i uživate u njihovom osmehu. Poklonite im smeh do suza, romantičnu šetnju pored reke, vratite ih u detinjstvo uz animirane naslove…

Poklonite im Cineplexx poklon karticu.

Pokloni nezaboravne trenutke. Pokloni bioskop.

Kako su praznični dani vreme pravih filmskih hitova, na vama je da izaberete da li ćete ih obradovati savršenim 3D, 4D ili nestvarnim IMAX putovanjem kroz nove avanture na velikom platnu!

Sinhronizovana avantura „Pevajmo 2” ili upoznavanje veličanstvenog šarenolikog Diznijevog sveta uz „Enkanto: Mgični svet“ pred praznike, odvešće vas na nezaboravno putovanje. Ljubitelji domaćih filmova mogu se prepustiti filmovima „Južni vetar: Ubrzanje” ili „Nije loše biti čovek”. Marvelovi fanovi spremite se za neponovljivu rolu Toma Holanda u filmu „Spajdermen: Put bez povratka” čiji ćete jedinstvenu verziju moći da pogledate i u IMAX formatu u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu! Kultna franšiza ,,Matriks“ konačno je dolbila svoj nastavak, pa će obožavatelji naučno-fantastičnog žanra moći da uživaju u filmu ,,Matriks: Uskrsnuća“.

U duhu praznika, na repertoaru se našla i komedija ,,Ove godine Božić otpada“. Još mnogo sjajnih naslova očekuje vas na repertoaru bioskopa Cineplexx u kojima možete uživati. Na vama je samo da odaberete, a „mašnu” na vaš savršeni novogodišnji poklon dodajemo mi.

Minimalnim iznosom od 2.000 dinara imate priliku da poklonite voljenoj osobi Cineplexx poklon karticu za potpuno uživanje u najaktuelnijim naslovima. Karticu možete ponovo dopuniti istim ili iznosom većim od 2.000 dinara (u koracima od po 500 dinara). Maksimalni iznos uplate iznosi 10.000 dinara.
Poklon kartica se može koristiti za kupovinu ulaznica, hrane i pića u periodu od tri godine.

Cineplexx poklon karticu moguće je preuzeti na blagajnama bioskopa Cineplexx.