Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

CINEPLEXX POKLON KARTICA


od 05.decembra

Neka vaš poklon za najdraže ovog decembra bude drugačiji, sa mnogo stila, neponovljiv i originalan. Pitate se kako?

Cineplexx je već upakovao jedan baš takav poklon, na vama je samo da ga uručite dragim osobama i uživate u njihovom osmehu.

Poklonite im Cineplexx poklon karticu.

Pokloni nezaboravne trenutke. Pokloni bioskop.

Kako su praznični dani vreme pravih filmskih hitova, na vama je da izaberete da li ćete ih obradovati savršenim 3D putovanjem kroz novu „Star Wars” svemirsku avanturu, uživanjem u pustolovinama neodoljivog bika u filmu „Ferdinand“ ili obilaskom džungle uz „Džumandži“ doživljaj. Da li će Deda Mraz ove godine stići da podeli poklone deci širom sveta, saznajte u urnebesnoj porodičnoj komediji „Deda Mraz i kompanija“ u kojoj glavnim junacima glasove pozajmljuju Nikola Kojo i Bojan Perić. Ljubitelje mjuzikla obradujte fenomenalnom pričom o ostvarenju sna jednog čoveka u filmu „Veličanstveni šoumen“ sa Hju Džekmenom u glavnoj ulozi. Itan Hok će vas apsolutno oduševiti u trileru „Još 24 sata života“, ali to nije sve jer vas još mnogo sjajnih naslova očekuje vas na repertoaru bioskopa Cineplexx. Na vama je samo da odaberete, a „mašnu” na vaš savršeni novogodišnji poklon dodajemo mi.

Kako filmsko uzbuđenje ne bi prošlo bez osveženja, neizostavnih kokica i slatkih trenutaka u bioskopu, uz Cineplexx poklon karticu pripremili smo i vaučere za meni po cenama od 350 i 700 dinara kojim ćete upotpuniti vaš savršeni novogodišnji poklon.

MENI 1 - 350 RSDMENI 2 - 700 RSD
0,5l točeno piće
M kokice
Snickers 51g
2x 0,75l točeno piće ili Rosa 0,5l
XL kokice
Medeno srce 150g

Minimalnim iznosom od 1.000 dinara imate priliku da poklonite voljenoj osobi Cineplexx poklon karticu za potpuno uživanje u najaktuelnijim naslovima. Nakon što iskoristite sva sredstva, karticu možete ponovo dopuniti istim ili iznosom većim od 1.000 dinara (u koracima od po 500 dinara). Maksimalni iznos uplate iznosi 5.000 dinara. Poklon kartica važi isključivo za kupovinu ulaznica u periodu od tri godine.

Cineplexx poklon karticu i vaučer za meni moguće je preuzeti na blagajnama bioskopa Cineplexx.