Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

CINEPLEXX NIŠ – KUĆA STRAHA


OD 4. DO 8. SEPTEMBRA

Jedan od najboljih filmova strave i užasa, zasnovan na najambicioznijem romanu Stivena Kinga, priča je o strahu, o hrabrosti i dečjem prijateljstvu – film koji nikada nećete zaboraviti! Bioskop Cineplexx Niš postaće kuća upravo jednog zlokobnog klovna!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Dok sa nestrpljenjem iščekujemo ekranizaciju najstrašnije knjige Stivena Kinga ,,TO: Drugo poglavlje”, bioskop Cineplexx Niš postaje Kuća straha na radost svih ljubitelja ovog zlog klovna. U periodu od 4. do 8. septembra, od 18 do 22 časa, svi posetioci bioskopa Cineplexx Niš moći će uživo da vide TO i da se fotografišu sa njim! Crveni baloni biće sastavni deo enterijera naših bioskopa, iskreno se nadamo da će vam se dopasti, jer u grupi fanova razloga za strah nema!

Obećanje iz prošlosti vraća nas u Deri, 28 godina kasnije. Grupa odvažne dece koja je jednog leta sišla u kanalizacijsku mrežu ispod ukletog gradića Derija kako bi uništila čudovišno stvorenje, ponovno je na okupu, dvadeset osam godina kasnije. Ove sada odrasle ljude posvećene poslu i rasute širom Amerike, obećanje iz prošlosti pozvaće natrag u Deri. TO se opet pokrenulo i započelo novu seriju jezivih zločina. Istorija se ponavlja: skoro svi protagonisti epske borbe sada su ponovo na broju, spremni da se opet uhvate u koštac s neverovatnim TO.

Uz film koji će vam se zauvek urezati u pamćenje iz najmodernijeg bioskopa u gradu ponesite jedinstvenu uspomenu, fotografišite se sa najjezivijim klovnom na svetu! Čekamo vas!

Vidimo se u bioskopu Cineplexx Niš – Kući straha!

To - Drugo poglavlje

Bill Skarsgard reprizira svoju ulogu Penivajza.

Cineplexx Niš:

Ovaj događaj je prošao.

To - Drugo poglavlje