Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

CINEPLEXX NIŠ – KUĆA STRAHA!


9. - 14. APRIL, OD 18 DO 22 ČASA

Strah se uselio u sale bioskopa Cineplexx Niš! Poseti najmoderniji bioskop u gradu za jedinstveni jezivi doživljaj! Samo za hrabre i one koji uživaju u egzotičnim putovanjima!

detalji

U susret ekranizacji najstrašnije knjige Stivena Kinga ,,Groblje kućnih ljubimaca”, bioskop Cinplexx Niš postaje Kuća straha na radost svh ljubitelja horora! U periodu od 9. do 14. aprila, od 18 do 22 časa, svi posetioci bioskopa Cineplexx Niš imaće priliku da se u zlokobno mračnim salama fotografišu sa ,,akterima fima” i neizostavnim mačkom Čurčem. Fotografije iz bioskopa, postavljene na društvene mreže Facebook i Instagram uz neizostavni #cineplexxniskucastraha ući će u trku za nagradu! I to kakvu! Bioskop Cineplexx Niš nagradiće najboljeg autora fotografije putovanjem na Zakintos za dve osobe! Pobednik foto konkursa biće objavljen 15. aprila!

Porodica Krid započinje novi život u prelepoj kući u Mejnu, malom, ruralnom mestu. U novom okruženju sve je bajkovito, previše dobro da bi bilo istinito. Zlokobna tajna koja vreba nadomak kuće vrlo brzo će se poigrati sa porodičnom idilom.
Kada nesrećna sudbina zadesi porodičnog mačka Čurča, na nagovor suseda, Kridovi odlučuju da ga zakopaju na starom indijanskom groblju iza kuće. Međutim, narednog dana, mačak se vraća kući, ali nije isti kao pre….

Vidimo se u bioskopu Cineplexx Niš – Kući straha!

Pravilnik nagradnog konkursa Cineplexx Niš Kuća Straha