Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

CINEPLEXX NIŠ – KUĆA SUPERHEROJA

6 - 10. MART, OD 18 DO 22H


Posetite najmoderniji bioskop u gradu za jedinstveni superherojski doživljaj!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Svi smo ponekad poželeli da budemo superheroji, bar na jedan dan, i oduvek maštali da zavirimo u njihov svet… Dobra vest za sve ljubitelje devete umetnosti je da je tajna otkrivena - Cineplexx Niš je bioskop u kojem žive superheroji!

Od srede, 6. do nedelje 10. marta, u periodu od 18 do 22 časa, svi posetioci bioskop Cineplexx Niš će imati jedinstvenu priliku da zavire u svet stripa! Za fantastičan poklon pobrinuće se illustrator, Igor Krstić koji će vaš lik pretvoriti u strip junaka za jedinstvenu uspomenu iz bioskopa Cineplexx Niš!

Ali to nije sve! Nišlije će imati priliku da se u čast početka prikazivanja filma ,,Kapetan Marvel” ,,druže” i sa glavnom junakinjom najnovijeg filma Marvelovog univerzuma u najmodernijem bioskopu u gradu! Ne propustite priliku da saznate zašto će ona postati jedna od najznačajnijih junakinja univerzuma na najsavremenijim projekcijama i uz nezaboravna iznenađenja! Vidimo se!

Kapetan Marvel

Smešten u devedesete godine dvadesetog veka, Kapetan Marvel iz Marvelovog studija je potpuno nova avantura iz do sada neviđenog perioda.

Cineplexx Niš:

Ovaj događaj je prošao.

Kapetan Marvel