Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

CINEPLEXX HALLOWEEN NIGHT


SREDA 31. OKTOBAR

Doživi pravu magiju horor filmova na Cineplexx Halloween night događaju u zlokobnoj atmosferi i jezivim naslovima na repertoaru! Majkl Majers predvodi ekipu zastrašujućih likova te večeri u svim bioskopima Cineplexx! Maskiraj se, zabavi i postani jedan od njih!
Čekamo te!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Koliko strave i užasa nam donosi najnovija Noć veštica saznajte na Cineplexx Halloween nightu u sredu 31. oktobra!

Ljubitelji horor filmova uživaće u specijalnoj zlokobnoj atmosferi u svim bioskopima Cineplexx, uz zastrašujuću muziku koja ledi krv u žilama. Svi posetioci koji budu došli maskirani moći će da učestvuju u foto aktivaciji, da se slikaju u „jezivom” Cineplexx kutku, šeruju fotografiju uz heštag #Cineplexxhalloween i osvoje karticu koja im pruža mesec dana besplatnog bioskopa!

Džejmi Li Kertis vraća se svojoj kultnoj ulozi Lori Strod koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije, a Nik Kasl vraća se na veliko platno kao Majkl Majers koga je glumio u prvom filmu franšize. Izvršni producent i kao kompozitor slavne i nezaboravne, zastrašujuće muzike i ovog puta je Karpetner. Reditelj Dejvid Gordon Grin napisao je scenario zajedno sa Džefom Fredlijem i Denijem Mekbrajdom, sa kojima je ranije sarađivao na komediji Vice Principals, ali ovaj put cilj im nije bio da nasmeju publiku već da je ozbiljno uplaše.

Uz najnoviji film popularne franšize „Noć veštica” na repertoaru će se naći i horori: „Park užasa”, „Opatica iz pakla”.

Da li ste spremni?


Pravilnik nagradnog konkursa Cineplexx Halloween foto konkurs

Noć veštica

Džejmi Li Kertis vraća se svojoj kultnoj ulozi Lori Stroud koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije, od kada je uspela da izbegne sigurnu smrt u Noći veštica.

Noć veštica

Opatica iz pakla

Reditelj Korin Hardi, uvodi nas u novo poglavlje najstrašnije filmske franšize. Radnja ovog nastavka je smeštena u razdoblje pre „Anabel” i „Anabel 2: Stvaranje zla”.

Opatica iz pakla

Park užasa

Izvršni producent serije „Živi mrtvaci” i reditelj filma „Paranormalno 5” donose napeti horor „Park užasa”. Maskirani serijski ubica pretvara horortematski zabavni park u svoje igralište, terorišući grupu prijatelja dok ostali posetioci misle da je to sve deo programa.

Park užasa