Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

CINEPLEXX DAN ZALJUBLJENIH


PETAK, 14. FEBRUAR

Najbolji način da provedete Dan zaljubljenih uz premijeru filma koji otapa srca.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Šta se tačno dešava u onom delu bajke nakon venčanja princa i princeze kada kažu „živeli su srećno do kraja života“? Odgovor na ovo pitanje dobićemo na premijeri filma „Led 2“ koja je zakazana za petak, 14. februar od 20 časova u Cineplexx bioskopima.

Dan zaljubljenih je uvek romantičan, ali ovaj Cineplexx Dan zaljubljenih će se izdvojiti od ostalih. Uz premijeru najromantičnijeg filma godine, posetioci Cineplexx bioskopa prepustiće se svetu ljubavi, čemu će svakako doprineti i brojni pokloni koje su spremili naši partneri. Za početak, vinarija Aleksić zagolicaće vam čula svojim kvalitetnim vinima. Kozmetika Afrodita obradovaće po 5 dama u svakom bioskopu poklon paketom svoje sjajne kozmetike, kako bi naše dame uvek sijale kao da su zaljubljene. Vulkan izdavaštvo darovaće po 3 predivne ljubavne priče za posetioce naših bioskopa, da i posle filma ostanu u romantičnom raspoloženju. Dok budete gledali film, moći ćete da uživate i uz Chipsy koji će polovinu naših gostiju častiti omiljenim grickalicama. Posetioci u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu će i u petak a i tokom vikenda moći da uživaju u zanimljivoj aktivaciji koju je spremio Chipsy i da osvoje zanimljive nagrade zahvaljujući svom znanju i snalažljivosti. Svaka dama želi da na ovaj dan izgleda što lepše, a uz MAC šminku to će biti veoma lako. U Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu, dame će moći da iskuse kako je to kada vas šminkaju pravi profesionalci, a po jedan poklon paket najboljih proizvoda za usne obradovaće nekoga u ostalim Cineplexx bioskopima. Uz šminku uvek ide i dobra frizura, a profesionalci iz salona Češalj i makaze obezbedili su po 10 vaučera za feniranje za goste u Cineplexx bioskopima u Beogradu. U Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu Red Bull će možda nekome dati krila da svojoj simpatiji izjavi ljubav.

Nekoliko godina kasnije, glavni likovi ledene bajke – Nađa, prvakinja u umetnčkom klizanju, i vrhunski hokejaš Saša – žive kao srećna porodica odgajajući svoju ćerkicu. Sve deluje savršeno do nemilog događaja koji će zauvek promeniti njihove živote...

Karte su u prodaji!

Led 2

Da li ste se nekada zapitali šta se dogodilo sa princezom i princom, nakon poslednje rečenice u bajci – “... i živeli su srećno do kraja života”?

Led 2