Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

CINEPLEXX BLACK WEEKEND


28 - 29. novembar

Cineplexx vikend je novi utorak!
Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

Cineplexx vikend je novi utorak!

Ovog vikenda poseti neki od Cineplexx bioskopa i pogledaj bilo koji film sa repertoara po sniženoj ceni ulaznice! Filmski dani nam stižu 28. i 29. novembra. Pogledaj aktuelne filmove po ceni ulaznice od 360 dinara za 2D i 430 dinara za 3D projekcije u beogradskim bioskopima*, dok je u Cineplexx Niš i Cineplexx Kragujevac Plaza**bioskopima cena 290 dinara za 2D i 410 za 3D filmove. Rezerviši ulaznice putem našeg sajta www.cineplexx.rs

Iskoristi priliku i pogledaj domaći film ,,Vikend sa ćaletom“ gde glavnu ulogu tumači Nenad Jezdić, a tvorac filma je Miroslava Momčilovića čiji je film i ,,Kad porastem biću kengur“.

Horori su uvek opcija, pa ukoliko si ljubitelj ovog žanra izaberi film ,,Tripozno“ i isprati priču tinejdžerke Mili i ozloglašenog ubice zvanog Kasapin ili film ,,Stan 32“, posle kog ćeš se zapitati da li je sigurno da kreneš kući.

Ukoliko si za nešto veselije i šarenije, tu su veseli trolove iz animiranog filma „Trolovi – Svetska turneja“, ili zabavni patuljci iz „Kućni patuljci – Operacija kolačići“, a tu je i igrani film „Lesi se vraća kući“. Na repertoaru je i film sa Robertom De Nirom ,,Rat s dekom“ koji će vas zabaviti, dok će veliko uzbuđenje doneti hrabra ratnica ,,Mulan“.

Iskoristi pogodnosti i uživaj u Cineplexx Black weekend-u.

*U Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Shopping Center i Cineplexx Galerija Belgrade bioskopima doplata za filmove duže od 120 minuta je 30 dinara, a za filmove duže od 140 minuta 70 dinara

*U Cineplexx Niš i Kragujevac Plaza bioskopima doplata za filmove duže od 120 minuta je 20 dinara, a za filmove duže od 140 minuta 50 dinara

Deadpool 2

Pošto je preživeo skoro pa smrtonosni goveđi napad, unakaženi radnik kafića (Vejd Vilson) trudi se da ostvari svoj san i postane najzgodniji šanker u Mejberiju, a istovremeno mora da nauči da živi s gubitkom čula za ukus.

Deadpool 2

Hotel Transilvanija 3 - Odmor počinje

SINHRONIZOVANO!
Kada se vampiri zaljube i šišmiši padaju sa neba!

Hotel Transilvanija 3 - Odmor počinje

Ime naroda

Svetozar Miletić bio je ugledni advokat, član ugarskog parlamenta i doživotan borac za prava i nezavisnost Srba u austrougarskoj Vojvodini.

Ime naroda

Kralj lavova

Film se prikazuje u originalnoj i sinhronizovanoj veziji!
Ukoliko ispod željenog termina projekcije nije oznaka ,,titl.“ radi se o sinhronizovanoj verziji filma.

Kralj lavova

Kućni patuljci - Operacija Kolačići

Film se prikazuje u okviru 16. Kids Festa

Kućni patuljci - Operacija Kolačići

Lesi se vraća kući

Flo ima svog najboljeg prijatelja, a to je koli Lesi.

Lesi se vraća kući

Mulan

Film se prikazuje u okviru 16. Kids Festa

Mulan

Napred

Film se prikazuje u okviru 16. Kids Festa

Napred

Nevidljivi čovek

Dobitnica nagrade Emi, Elizabet Mos, u glavnoj je ulozi u zastrašujućoj modernoj priči inspirisanoj klasičnim monstruoznim likom.

Nevidljivi čovek

Rat s dekom

Snežana i sedam patuljaka

Poznata priča u novom izdanju!

Snežana i sedam patuljaka

Stan 32

Noću se nevolje prikradaju gradom, ali šta ako se ona najjezivija krije u vašem domu?

Stan 32

Tenet

Masivni, inovativni i do sada najambiciozniji akcijski blokbaster koji je režirao i napisao fantastični Kristofer Nolan, poznat po mega uspešnim filmovima Početak, Memento, Betmen trilogija, Dunkirk, Interstellar… Radi se o jednom od najskupljih filmova ikad snimljenih.

Tenet

The Doorman

Tiho mesto

U modernom hororu i trileru Tiho mesto, četvoročlana porodica mora da vodi život u apsolutnoj tišini, nakon što njihov opstanak ugroze misteriozna bića koja love onog ko ispusti i najmanji zvuk. Ako te čuju, uloviće te!

Tiho mesto

Tišina belog grada

Ekranizacija prvog romana bestseler trilogije španske spisateljice Eve Garsije de Urturi spaja sadašnjost i mračnu prošlost u neumornoj borbi mudrih inspektora protiv nepredvidive zveri, koji se ovog puta neće zaustaviti dok je ne strpaju iza rešetaka.

Tišina belog grada

Tripozno

Ovog novembra budite spremni za pomalo uvrnuto viđenje teme zamene tela, jer ovog puta jedna tinejdžerka telo menja sa neumornim serijskim ubicom.

Tripozno

Trolovi - Svetska turneja

Ana Kendrik (Ana Štajdohar) i Džastin Timberlejk (Marko Mandić) vraćaju se u fantastičnom nastavku animiranog mužičkog filmskog hita iz 2016. godine.

Trolovi - Svetska turneja

Vikend sa ćaletom

Od tvorca filmova „Kad porastem biću Kengur“, „Sedam i po“, “Čekaj me ja sigurno neću doći”, “Smrt čoveka na Balkanu”, “Smrdljiva bajka” Miroslava Momčilovića stiže najnovija tužna komedija o odnosu oca i sina.

Vikend sa ćaletom