Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

CINEMAFEST 2017 U BIOSKOPIMA CINEPLEXX


od 2. do 8. novembra

Ovogodišnji Cinemafest u bioskopima Cineplexx od 2. do 8. novembra.

Karte
su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Po drugi put u Srbiji, u periodu od 2. do 8. novembra u bioskopima Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš, održaće se filmska revija Cinemafest, koja nam donosi nove filmske hitove.

Reviju otvara najkontroverzniji ruski film godine „Matilda“ reditelja Alekseja Učitelja, koji se bavi odnosom balerine Matilde Kšesinske i budućeg cara Nikolaja Drugog. Ovo je istorijska saga, zasnovana na istinitoj priči čija se premijera u Rusiji iščekuje sa velikim nestrpljenjem.

Tu su i novi radovi reditelja Daga Limana – „Zid” i Voltera Hila – „Zadatak“ u kome igraju Sigurni Viver i Mišel Rodrigez. Dugoočekivani „Muzej čudesa“Toda Hejnsa sa Džulijen Mur dolazi na platno bioskopa Cineplexx, prema scenariju nastalom iz romana Brajana Selznika koga je nagradila kritika prestižnim nagradama, a očekuje vas i crnogorski urbani triler “Ispod mosta, među stijenama”. Na repertoaru je i novi projekat Džordža Klunija „Predgrađe“ čiji su scenario napisala braća Koen i koji je svetsku premijeru imao na nedavno završenom festivalu u Veneciji. Sa festivala u Torontu na Cinemafest i bioskope Cineplexx, stiže francuska komedija „I to je život” autorskog dvojca Oliviera Nakačea i Erika Toledana – tvoraca velikog evropskog bioskopskog hita „Nedodirljivi“.

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx.

I to je život

Maks vodi firmu za organizovanje događaja skoro 30 godina. Tokom karijere isplanirao je stotine zabava, ali mu je takav život napokon dosadio.

I to je život

Ispod mosta, među stijenama

U samom centru Podgorice, pod mostom na Morači, pronađen je leš.

Ispod mosta, među stijenama

Matilda

U sumrak carske Rusije rodila se jedna od ljubavi koje menjaju svet.

Matilda

Muzej čudesa

„Muzej čudesa“ paralelno prati dve priče razdvojene pedeset godina i sudbinu dva deteta koja potajno priželjkuju da imaju drugačije živote.

Muzej čudesa

Predgrađe

Dobitnici nagrade Oskar, braća Koen i Džordž Kluni donose napetu kriminalističku misteriju smeštenu u 1950. godini u predgrađe, gde se najbolje i najgore ljudske osobine održavaju kroz dela na oko mirnih i običnih suseda.

Predgrađe

Zadatak

Plaćeni ubica Frenk Kičen (Mišel Rodrigez) dobija smrtonosni zadatak, ali nakon što su ga izigrali ljudi koji su ga angažovali, on se budi posle operacije, pri čemu otkriva da više nije muškarac nego žena.

Zadatak

Zid

Dvojicu vojnika od života i smrti deli samo trošni ZID. Zid ih razdvaja od iračkog snajperiste.

Zid