Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

CENA ULAZNICE 250 DINARA U CINEPLEXX BIOSKOPIMA


11 – 13. DECEMBAR, OD 11 DO 17H

Ovog petka i vikenda snižena cena ulaznice za sve projekcije!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Da li ste znali da su Cineplexx bioskopi u okviru tržnih centara otvoreni ovog petka i vikenda? Sve ljubitelje sedme umetnosti očekuje sjajna snižena cena ulaznica od 250 dinara za sve filmove.
Ali to nije sve, jer će najnoviji Cineplexx Galerija Belgrade bioskop raditi već od četvrtka 10. decembra do nedelje 13. decembra uz akciju 1+1 – uz već sniženu cenu ulaznica od 250 dinara, dobija se još jedna ulaznica gratis. Karte su u prodaji!

Koja je vaša dobitna Cineplexx kombinacija ovog produženog vikenda? Uz ukusne, hrskave kokice, omiljene naćose ili hladno osveženje, pogledajte filmove koje ponovo oživljavamo na velikom platnu u periodu od 11 do 17 časova po sniženoj ceni ulaznica za sve filmove, opuštanje je zagarantovano.

Pored trenutno najpopularnijih filmskih naslova kao što su ,,Vikend sa ćaletom“ sa Nenadom Jezdićem u glavnoj ulozi koji je osvojio srca publike kako glumom tako i pričom, zatim horora ,,Stan 32“ i ,,Tripozno“, trilera ,,Prevodioci“ i ,,Tišina belog grada“ na repertoaru Cineplexx bioskopa naći će se reprizni filmovi koji su ostavili najjači utisak na publiku i bili najgledaniji u periodu svog prikazivanja, među kojima je ,,Sluga” sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, malo akcije u filmu ,,Paklene ulice: Hobs i Šo”, malo avanture u filmu ,,Džumandži: Sledeći nivo” i mnogo tišine u hororu ,,Tiho mesto”. Za naše najmlađe posetioce, na njihovu veliku radost, na veliko platno vraćaju se animirane avanture ,,Zaleđeno kraljevstvo 2”, neodoljive kuce u filmu ,,Patrolne šape: Priprema, pozor, spasavaj”, ,,Kućni patuljci” i drugi.

Uz poštovanje svih propisanih mera i sniženu cenu ulaznica, odlazak u bioskop odličan je izbor za mali predah od svakodnevice i bezbednu zabavu.

Tiho mesto

U modernom hororu i trileru Tiho mesto, četvoročlana porodica mora da vodi život u apsolutnoj tišini, nakon što njihov opstanak ugroze misteriozna bića koja love onog ko ispusti i najmanji zvuk. Ako te čuju, uloviće te!

Tiho mesto

Hotel Transilvanija 3 - Odmor počinje

SINHRONIZOVANO!
Kada se vampiri zaljube i šišmiši padaju sa neba!

Hotel Transilvanija 3 - Odmor počinje

Paklene ulice - Hobs i Šo

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom sveta, franšiza PAKLENE ULICE sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa.

Paklene ulice - Hobs i Šo

Zaleđeno kraljevstvo 2

Film se prikazuje u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji.
Od Oskarom nagrađenog tima koji čine reditelji Kris Bak i Dženifer Li i producenta Pitera Del Veka.

Zaleđeno kraljevstvo 2

Džumandži - Sledeći nivo

U filmu Džumandži ekipa se vratila, ali su se pravila igre promenila.

Džumandži - Sledeći nivo

Vreme je za sankanje

Fića i njegov tim su pred novim izazovom. Spremaju se za takmičenja u sankanju a glavni protivnici su mu misteriozni Zoki i njegova rođaka – lepa, ali snažna Čarna.

Vreme je za sankanje

Patrolne šape - priprema, pozor, spašavaj

U novom animiranom filmu „PATROLNE ŠAPE - PRIPREMA, POZOR, SPASAVAJ“ upuštamo se u nezaboravne avanture sa našim omiljenim štencima.

Patrolne šape - priprema, pozor, spašavaj

Nevidljivi čovek

Dobitnica nagrade Emi, Elizabet Mos, u glavnoj je ulozi u zastrašujućoj modernoj priči inspirisanoj klasičnim monstruoznim likom.

Nevidljivi čovek

Mulan

Film se prikazuje u okviru 16. Kids Festa

Mulan

Rat s dekom

Trolovi - Svetska turneja

Ana Kendrik (Ana Štajdohar) i Džastin Timberlejk (Marko Mandić) vraćaju se u fantastičnom nastavku animiranog mužičkog filmskog hita iz 2016. godine.

Trolovi - Svetska turneja

Lesi se vraća kući

Flo ima svog najboljeg prijatelja, a to je koli Lesi.

Lesi se vraća kući

Kućni patuljci - Operacija Kolačići

Film se prikazuje u okviru 16. Kids Festa

Kućni patuljci - Operacija Kolačići

Vikend sa ćaletom

Od tvorca filmova „Kad porastem biću Kengur“, „Sedam i po“, “Čekaj me ja sigurno neću doći”, “Smrt čoveka na Balkanu”, “Smrdljiva bajka” Miroslava Momčilovića stiže najnovija tužna komedija o odnosu oca i sina.

Vikend sa ćaletom

Stan 32

Noću se nevolje prikradaju gradom, ali šta ako se ona najjezivija krije u vašem domu?

Stan 32

The Doorman

Tripozno

Ovog novembra budite spremni za pomalo uvrnuto viđenje teme zamene tela, jer ovog puta jedna tinejdžerka telo menja sa neumornim serijskim ubicom.

Tripozno