Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

BURN THE STAGE - THE MOVIE


EKSKLUZIVNE PROJEKCIJE OD 15. NOVEMBRA

Globalni fenomen koji je zaludeo planet na velikom platnu bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Južnokorejski, sedmočlani dečački bend, poznat i pod nazivom Bangtan Bojs, na radost brojnih mladih ljubitelja njihovog lika i dela, predstaviće se u filmu „BTS: Burn The Stage – The Movie“ na velikom platnu bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš u četvrtak 15. novembra sa početkom u 19:30 časova, a zbog nezapamćenog interesovanja otvorene su dodatne projekcije u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center od 20 časova istog dana, kao i u subotu, 17. novembra od 18 časova.

Film nam donosi priču iza scene sa turneje BTS WINGS TOUR, i svedoči meteorskom uspehu benda koji je debitovao 12. juna 2013. godine pesmom „No more dreams“. Stavovi za koje se zalažu članovi Bts-a jesu veoma hrabri i otvoreni s obzirom na istoriju korejske vlade koja ima rigorozan sistem. U svojim pesmama šalju jasnu poruku o podizanju svesti kada je reč o mentalnom zdravlju i svemu onome što danas muči mlade. Svaka pesma je veoma značajna i ima svoju priču o društvenim pritiscima, rodnoj neravnopravnosti, ostvarenim i neostvarenim snovima ali i zahvalnosti na svemu onome što imamo.
Filmski doživljaj koji se ne propušta pruža intiman pogled na ono što se dešava kada najuspešniji dečački bend svih vremena ruši barijere i napada svetsku muzičku scenu. Ekskluzivni snimci sa turneje i intervjui sa svakim članom benda ponaosob, pružiće fanovima, bez presedana, jedinstven pogled u njihove živote i priliku da zajedno sa svojim omiljenim bendom proslavljaju uspehe na velikim bioskopskim platnima širom sveta.
Osvojili su brojne nagrade, „srušili“ su You Tube na kome su za manje od 24 sata imali preko 53 miliona pregleda, a ušli su i u Ginisovu knjigu rekorda kao muzičari o kojima se najviše pričalo tokom 2017. godine.

Karte su u prodaji, ne propustite da izbliza doživite magiju benda BTS na velikom platnu!

Burn the stage - The Movie

Burn the Stage: prvi film o bendu BTS, donosi nam priču iza scene sa turneje BTS WINGS TOUR, i svedoči meteorskom uspehu benda.

Burn the stage - The Movie