Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

BTS WORLD TOUR LOVE YOURSELF


SUBOTA, 26. JANUAR

Najtraženiji koncert 2018. godine, biće ekskluzivno prikazan u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Snimljen na olimpijskom stadionu u Seulu, tokom svetske turneje benda BTS WORLD TOUR LOVE YOURSELF na veliko platno bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada u subotu 26. januara stiže projekcija najtraženijeg koncerta 2018. godine. Ovo je događaj koji će okupiti fanove najpoznatijeg sedmočlanog dečačkog benda i zajedno sa njima slaviti njihov globalni uspeh bez premca.

Od vrhunskih performansi do načina na koji komuniciraju sa svojim fanovima, BTS postao je globalni fenomen još od kada su debitovali u junu 2013. godine. Za kratko vreme uspeli su da mobilišu milione fanova širom sveta, da se nađu na vrhu svetskih lista I postanu vlasnici prestižnih muzičkih nagrada kao što je Billboard Music Avards. Ne propustite ekskluzivnu priliku da budete deo najvećeg spektakla 2018. godine i vidite svoje idole iz jednog sasvim novog ugla!

Karte su prodaji na blagajnama bioskopa!

BTS World Tour Love Yourself

Snimljen na olimpijskom stadionu u Seulu, tokom svetske turneje benda BTS WORLD TOUR LOVE YOURSELF na veliko platno bioskopa Cineplexx stiže projekcija najtraženijeg koncerta 2018. godine.

BTS World Tour Love Yourself