Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

BRŽI, LJUĆI, OPASNIJI U MX4D TEHNOLOGIJI!


OD 1. AVGUSTA

Ako voliš prethodnih osam delova uživaćeš u novim mogućnostima koje pruža 4D tehnologija u poslednjem delu franšize ,,Paklene ulice“.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Luk Hobs i Dekard Šo neće biti sami na svom zadatku. Mnoge scene borbe odlikuju nastavak franšize ,,Paklene ulice“, a ti imaš priliku da doživiš najbolje od njih. U bioskopima Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada sala nestaje i ti se upuštaš u akciju rame uz rame sa glavnim glumcima!

Kako izgleda njihov odnos kada se u priču uplete sestra Dekarda Šoa i da li njih dvojica prestaju da razmenjuju uvrede i udarce u pokušajima da savladaju jedan drugog otkrićeš uz uzbudljive efekte koje 4D tehnologija pruža.

Očekuj neočekivano, ali nemoj napasti osobu koja sedi do tebe u žaru borbe! Stavi naočare, sedi u udobnu fotelju i prepusti se pokretima, mirisima i vetru koji ćeš osetiti tokom jurnjave...

Karte su u prodaji!

Paklene ulice - Hobs i Šo

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom sveta, franšiza PAKLENE ULICE sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa.

Paklene ulice - Hobs i Šo