Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

BOEMSKO VEČE UZ FILM „TOMA“


ČETVRTAK, 16. SEPTEMBAR OD 20 ČASOVA

Doživite život najvećeg jugoslovenskog boema u jedinstvenoj atmosferi.

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

Zakoračite u priču o životu Tome Zdravkovića, na Boemskoj večeri, 16. septembra od 20 časova u svim Cineplexx bioskopima. Ulaznice su u prodaji na blagajnama kao i putem aplikacije CineplexxRS.

Film ,,Toma" prikazuje same njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

Pored Tome, kroz film ćemo pratiti i živote poznatih umetnika tog vremena: Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca i drugih. ,,Toma” je biografski film o Tomi Zdravkoviću, čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kao jednog velikog boema - po ponašanju i u duši.

Kako bi ovo Boemsko veče bilo upamćeno na pravi način, restoran ,,Tri šešira” je pripremio poklone u svim beogradskim Cineplexx bioskopima: dva vaučera od po 2.000,00 dinara, po tri knjige ,,Kod Tri šešira” i po dva čokanja rakije. U Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu nagrađuje vas restoran ,,Biblioteka kod Milutina” a u Cineplexx Niš bioskopu kafana ,,Mrak”.

Specijalno u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu imaćete priliku da osetite pravu boemsku atmosferu uz orkestar restorana ,Tri šešira” i glumicu Ljiljanu Jakšić, koji će nastupati pre projekcije filma u sali! Specijalno posluženje pripremili smo za goste Boemske večeri u Cineplexx Niš bioskopu.

Pripremite se za Boemsko veče puno snažnih emocija, ljubavi i dobrih pesama!

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Toma

Film “TOMA” je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umetičkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

Toma