Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

BLACKPINK THE MOVIE


SREDA, 4. AVGUST OD 19:00 ČASOVA

Proslava petogodišnjice postojanja prikazivanjem filma u Cineplexx bioskopima!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Blackpink, planetarno popularna južnokorejska grupa slavi petogodišnjicu svog postojanja prikazivanjem filma ,,Blackpink The Movie“ širom sveta, dok će u Srbiji obožavaoci film moći da pogledaju u Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Niš i Cineplexx Promanada bioskopima, u sredu, 4. avgusta od 19:00 časova.

Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.


,,Blackpink The Movie“ je poseban poklon za sve Blinks - fanove grupe, kako bi uživali u uspomenama i strastvenom izvođenju pesama. Blackpink, čije su članice, Jisoo, Jennie, Rose i Lisa svake godine imaju sve više fanova od osnivanja grupe 8. avgusta 2016. godine. Film se sastoji od različitih sekvenci fokusiranih na svaku članicu BLACKPINK-a, poput „The Room of Memories“- momenat deljenja pet godina uspomena od BLACKPINK-ovog debija; „Beauty“ - snimke sve četiri članice sa njihovim karakteristikama i „Exclusive Interviews“ sa porukama za sve obožavaoce.

U nastavku gledamo prepoznatljive pozornice BLACKPINK-a koje prevazilaze nacionalnost i pol i koje su osvojile svet izvanrednim izvođenjem, a svi obožavaoci će uživati u filmu u bioskopskoj sali.Sva sećanja, oduševljenja na sceni i njihovi blistavi trenuci proteklih pet godina, zamotani su kao ,,poklon za sve obožavaoce" u ,,Blackpink The Movie“.

,,THE SHOW“ (2021), ,,IN YOUR AREA“ (2018) i još desetak hit pesama s BLACKPINK-a deo su ovog filma i obožavaocima će pružiti dirljivo iskustvo i dati im utisak da su deo koncerta.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Blackpink - The Movie

Omiljena ženska grupa BLACKPINK slavi petogodišnjicu postojanja filmom BLACKPINK THE MOVIE.

Blackpink - The Movie