Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

BEOGRADSKA SVEMIRSKA NEDELJA


18. JUL OD 13 DO 17H

Zabavi se i osvoji poklon!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Pozivamo sve mališane da nam pokažu svoj talenat za košarku u nedelju, 18.jula, jer u Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Cineplexx 4D Delta City bioskopu ih čeka poseban turnir povodom početka prikazivanja filma ,,Svemirski basket: Novo nasleđe“. Pogledaj film i pokaži nam koliko koševa možeš da ubaciš i možda baš ti osvojiš poklon.

LeBron Džejms, Duško Dugouško, patak Dača, Tviti, Gica Prasić, ptica Trkačica, Pera kojot i zečica Lola će pripremiti teren da zajedno sa njima odigraš koju partiju na terenu i pokažeš svoje basketaško umeće.
A kao trofej i znak pažnje od ove strava ekipe dobićeš poklončić.


Sinhronizovan, igrano-animirani film ,,Svemirski basket: Novo nasleđe“ postavlja nove standarde zabave i ljubavi. Jedan od najboljih košarkaša današnjice, Džejms Lebron, i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru. Vodeći sa sobom i Bagsa, Lolu i celu bandu notorno nedisciplinovane Šašave družine, LeBron mora da ih odvede kući na sigurno. U filmu se pojavljuju i mnoge profesionalne košarkaške zvezde u ulogama u kojima ih do sada niste videli. Film je dostupan u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji, a glasove našim junacima iz Šašave družine daju Gordan Kičić, Sara Jo, Marko Marković, Nemanja Blažić Tricky i drugi.

Poseti mesto na kome ćeš se zabaviti, družiti, smejati, pogledati filmsko ostvarenje o kome ćeš pričati danima nakon toga i pojesti tople i hrskave kokice. A pre svega toga, budi deo igre, jer ko zna možda si baš ti buduća zvezda poput LeBron Džejmsa!

Ubaci trojku u Cineplexx bioskopu!

Svemirski basket

Ovo transformacijsko putovanje otkriva koliko su daleko neki roditelji spremni da idu kako bi se povezali sa svojom decom.

Svemirski basket