Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

BAJKA U MX4D SALI!


OD ČETVRTKA, 17. OKTOBRA

Crni plašt, rogovi i krila su jedan od sinonima za nju, dugoočekivanu čarobnicu koja nas je oborila s nogu u filmu „Grdana-Zla vila“.
Grdanina magija ovladaće MX4D salom bioskopa Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada.

Karte su uskoro u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

U Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenadu, ušetaće Grdana Gospodarica zla, gde će svojim čarobnim štapom oživeti salu i sedišta. Povešće te u obilazak bajkovitih predela, a zvuk i filmsko platno će ti na najbolji način preneti lepotu čarolije.

U Diznijevoj avanturi “GRDANA GOSPODARICA ZLA” Grdana i njena kuma Ružica svoj harmonični odnos počinju da preispituju. Neočekivani saveznici i mračne nove sile ulaze u igru. Godine su bile naklonjene Grdani i Ružici. Njihov odnos, rođen iz slomljenog srca, osvete i ultimativne ljubavi, cveta. Ali mržnja između ljudi i vila i dalje postoji.
Predstojeće venčanje između Ružice i princa Filipa, naljutiće Grdanu. Magija i čini će ovladati MX4D salom, duvaće vetrovi, sedišta će se tresti. Čarobnica neverovatne moći učiniće sve da ti dočara kraljevstvo, osetićeš miris neverovatne prirode i let Grdaninih krila.
U 4D sali, bioskopska sedišta postaju teleport u bajku u kojoj preovladava čarolija, vile i lepota.

Grdanina snaga i moć oživljava sva šumska bića koja se spremaju u pohod, a ti ćeš postati deo bitke u kojoj ćeš poprimiti osobine vilinskog bića. Zvuk i njihanje sedišta podićiće adrenalin na vrhunac.

Da magija zaista postoji dokazaće ti Grdana uz 4D efekte u salama bioskopa Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada. Bajka će na trenutak postati stvarnost, a MX4D sala u dvorac u kom živi Aurora.

Zamahni čarobnim štapom sa Gospodaricom Zla! Očekujemo te!

Grdana - Gospodarica zla

Film se prikazuje u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji.

Grdana - Gospodarica zla