Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

„AUTOMOBILI 3” PREMIJERNO U BIOSKOPU CINEPLEXX


Nedelja, 11. jun, u 18:00h

Premijera dugo očekivane crtane filmske avanture „Automobili 3” zakazana je u nedelju 11. juna u bioskopu Cineplexx BIG Beograd sa početkom od 18 časova.

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Premijera dugo očekivane crtane filmske avanture „Automobili 3” zakazana je u nedelju 11. juna u bioskopu Cineplexx BIG Beograd sa početkom od 18 časova. Karte za ovu uzbudljivu animiranu avanturu su u prodaji na blagajni bioskopa.

Crtani film „Automobili" osvojio je srca miliona mališana, ali I onih malo starijih širom sveta, a sa novim nastavkom gledaoci će imati prilike da pogledaju dogodovštine autića Munje Mekvina, dok prolazi kroz najgoru krizu u svojoj karijeri.

Iznenađen novom generacijom super brzih trkača, legendarni Munja Mekvin iznenada će biti izguran iz sporta koji voli. Da bi se vratio u igru, biće mu potrebna pomoć ambiciozne mlade mehaničarke, Kruz Ramirez, koja ima sopstvene planove za pobedu, plus inspiracija pokojnog fantastičnog Hadson Horneta i još par neočekivanih obrta. Dokazujući da broj 95 još uvek nije gotov, proveriće srce šampiona na najvećoj pozornici Piston kupa!

Obezbedite najbolja mesta na vreme i uživajte sa svojom porodicom, jer ovakvu animiranu zabavu morate doživeti među prvima!

Automobili 3

Iznenađen novom generacijom super brzih trkača, legendarni Munja Mekvin (glas Dragana Mićanovića) iznenada će biti izguran iz sporta koji voli.

Cineplexx BIG Beograd:

Ovaj događaj je prošao.

Automobili 3