Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

ACTION NIGHT UZ ŠVARCENEGERA


ČETVRTAK, 31. OKTOBRA OD 20 ČASOVA

Terminator i Sara Konor sinonimi za neverovatnu akciju i neizvesnost predstavljaju film „Terminator-Mračna sudbina“ u okviru događaja Action night u svim Cineplexx bioskopima.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

„Hasta La Vista Baby“ je obećanje koje Terminator ispunjava. Srešćemo ga opet pored novih likova koji nose snagu i nadljudske osobine poput njega u četvrtak 31. oktobra u 20 časova. Susret robota i vojnika budućnosti odigraće se u svim Cineplexx bioskopima.

Putovanje kroz vreme, neprekidna borba i odluke koje utiču na opstanak ljudskog roda su neki od razloga zašto ne smeš da propustiš akciju koja će te ostaviti bez daha.

Ljubitelj si Terminatora? Filmovi sačinjeni misijama i putovanjem kroz vreme su tvoj omiljeni žanr? Ukoliko su odgovori pozitivni, požuri na blagajne Cineplexx bioskopa i nabavi svoje ulaznice!
Najsrećniji posetiocima poklanjamo Fit Pass propusnice za mesec dana besplatnog treniranja u cilju formiranja mišićavog tela poput glavnog lika.

Više od dve decenije su prošle od kako je Sara Konor sprečila Sudnji dan, promenila budućnost, i ponovo napisala sudbinu ljudske rase. Smrtonosni Terminator Rev-9 se vraća kroz vreme sa namerom da ulovi i ubije Deni. Preživljavanje Deni omogućiće dve ratnice, Grejs i unapređeni vojnik iz budućnosti Sara Konor. Potrebna im je podrška radi opstanka, a tada stupa na scenu T-800 (Arnold Švarceneger), čovek iz Sarine prošlosti, koji je njihova poslednja nada.

"I'll be back" neka bude i tvoja replika ponovnom posetom Cineplexx bioskopa!

Vidimo se!

Terminator - Mračna sudbina

"I'll be back" ! - Čuvena replika koju izgovara jedan od najomiljenijih robota kog tumači Arnold Švarceneger u filmu "Terminator" iz 1984. godine ispunila je očekivanja ljubitelja franšize.

Terminator - Mračna sudbina