Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

ACTION NIGHT UZ FILM „GRAN TURISMO“


ČETVRTAK, 24. AVGUST
OD 20 ČASOVA


Uzbudljiva akcija zasnovana na istinitoj priči očekuje vas na Action night-u u Cineplexx bioskopima!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Pridružite nam se na još jednom sjajnom Action night događaju i uživajte u priči ispunjenoj adrenalinom koja nam, sa najpoznatijih trkačkih staza na svetu, stiže na velika platna Cineplexx bioskopa. Zaokružite 24. avgust u svojim kalendarima i od 20 časova se priključite brzoj vožnji koja donosi ostvarenja najvećih snova.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Najsrećnije gledaoce u Cineplexx bioskopima u Beogradu, Kragujevcu i Nišu očekuju brendirani pokloni partera događaja – Games-a. Takođe, u Cineplexx bioskopima u Beogradu oni najsrećniji imaće priliku da sa Action night projekcija izađu sa vaučerima za karting koje je obezbedio KartLand.

Pored toga, u periodu od 21. do 28. avgusta od 17č do 21č svi posetioci Cineplexx Galerija Beograd bioskopa moći će da testiraju svoje vozačke sposobnosti na simulatorima i osvoje zanimljive nagrade.

Simulatori i nagrade očekuju i posetioce Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa 21. avgusta od 17č do 21č, kao i gledaoce u Cineplexx Niš bioskopu 23. avgusta od 17č do 21č.

Ljubitelji virtuelnih vožnji moći se da testiraju svoje umeće i u Novom Sadu u Cineplexx Promenada bioskopu od 21. do 24. avgusta od 18č do 21č. Takmičari sa najboljim rezultatima svakog dana poneće kući sjajne poklone od Game Centra kao i vaučere za besplatnu karting vožnju od Karting Akademije Lužaić.


Ultimativno ispunjenje snova mladog igrača igrice Gran Turismo koji je svojim igračkim sposobnostima osvojio niz Nisanovih takmičenja.

Prema istinitoj priči koju priča Jan Mardenborou, film je ultimativno ispunjenje snova mladog igrača igrice Gran Turismo koji je svojim igračkim sposobnostima osvojio niz Nisanovih takmičenja kako bi postao profesionalni vozač trkačkih automobila. Jan Mardenborou (Arči Madekve) je tinejdžer koji po ceo dan igra Gran Turismo igre, uprkos pridikama svojih roditelja. Međutim, kad dobije priliku za takmičenje koje održava ,,GT Academy”, Jan će imati šansu da svoje igračko iskustvo iskoristiti za osvajanje glavne nagrade – ulazak u vode profesionalnih trkača!

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Gran Turismo

Ultimativno ispunjenje snova mladog igrača igrice Gran Turismo koji je svojim igračkim sposobnostima osvojio niz Nisanovih takmičenja.

Gran Turismo