Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

ACTION NIGHT UNCHARTED


ČETVRTAK, 17. FEBRUAR
OD 20 ČASOVA

Najprodavanija avanturistička igrica dobila je svoju ekranizaciju!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Uncharted je serija akciono-avanturističkih igara koju je kreirala Ejmi Henig, univerzalno priznata i uspešna i smatra se jednom od najprodavanijih franšiza video igara svih vremena.

Kritičari i publikacije o video igricama pripisuju upravo ovoj seriji podizanje standarda video igara, hvaleći visoke proizvodne vrednosti, kvalitet pripovedanja, dizajn likova i animacije, glasovnu glumu, realističnu grafiku, tehničke inovacije, muzičke muzičke numere, mehaniku igranja i pružanje prijatnog bioskopskog iskustva igranja igračima.

Upravo zbog toga, dobila je i svoj bioskopski format, a mi vas pozivamo na Action night uz film ,,Uncharted“ u četvrtak 17. februara od 20 časova a za sve članove obezbedili smo i dodatnih 1000 bonus bodova na Cineplexx kartici!

Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajnama svih Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.


Iskusni lovac na blago Viktor Sali Salivan koga tumači Mark Volberg, regrutuje pametnog Nejtana Drejka (Tom Holand) da povrati bogatstvo koje je prikupio Ferdinand Magelan i koje je pre 500 godina izgubila kuća Monkada. Ono što počinje kao pljačka za ovaj dvojac postaje trka po celom svetu, trka sa belim prstima da se stigne do nagrade pre nemilosrdnog Santjaga Monkade (Antonio Banderas), koji veruje da su on i njegova porodica zakoniti naslednici. Ako Nejt i Sali mogu da dešifruju tragove i reše jednu od najstarijih svetskih misterija, oni će pronaći 5 milijardi dolara u blagu, a možda čak i Nejtovog davno izgubljenog brata... ali samo ako mogu da nauče da rade zajedno.

Ne propustite sjajnu akcionu avanturu sa Tomom Holandom na velikom platnu Cineplexx bioskopa i dodatnih 1000 bodova na Cineplexx bonus kartici, u četvrtak 17. februara od 20 časova.

Ulaznice su u prodaji!

Uncharted

Zasnovan na jednom od najprodavanijih i najhvaljenijih serijala video igara svih vremena.

Uncharted