Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

ACTION NIGHT PRAVEDNIK 3


ČETVRTAK, 31. AVGUST
OD 20 ČASOVA


Denzel Vošington vraća se u konačnom poglavlju Pravednika!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Action night događaj u svim Cineplexx bioskopima zakazan je za četvrtak, 31. avgust od 20 časova I film ,,Pravednik 3: Konačno poglavlje”.

Ulaznice za fantastičnu akciju sa Denzelom Vošingtonom uveliko su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CinepexxRS.

Za sve članove Cineplexx bonus kluba, pripremili smo 1000 dodatnih bonus bodova!

Naš partner događaja, Carlsberg obezbedio je hladno osveženje pred akciju punu iznenađenja na velikom platnu zahvaljujući Denzelu Vošingtonu I reditelju Antoinu Fukuu.


Nakon što je otišao u penziju, bivši pripadnik specijalnih jedinica Robert Mekal pokušava da pronađe utehu u deljenju pravde. U prvom ostvarenju, Mekalovu hladnokrvnu osvetu su osetili ruski mafijaši sa američkom adresom, dok je u drugom delu nastavio da se bori se za pravdu i spašava one kojima je potrebna pomoć.

U završnom delu filma, Robert se nalazi u južnoj Italiji. Mekal pokušava da okrene leđa svojoj prošlosti, ali ubrzo dolazi do saznanja da su ljudi sa kojima se zbližio u Italiji pod jarmom lokalnog mafijaša. Bivšem pripadniku specijalnih jedinica teško je da samo mirno posmatra. Daleko od Bostona, Mekal zna šta mora da učini: da zaustavi mafiju i spasi svoje prijatelje…

Ne propustite sjajnu akciju I hladno Carlsberg osveženje u svim Cineplexx bioskopima ovog četvrtka!

Pravednik 3 - Konačno poglavlje

Nakon što je otišao u penziju kao državni ubica, Robert Mekal pokušava da pronađe utehu u pronalasku pravde za sve potlačene.

Pravednik 3 - Konačno poglavlje