Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

4D LOV NA ČUDOVIŠTA!


OD ČETVRTKA, 25. FEBRUARA

Najzad ćemo saznati šta je prava borba sa čudovištima uz Milu Jovović u ulozi kapetana Artemis u filmu ,,Lovac na čudovišta“, a sve to zahvaljujući 4D efektima u Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopu!

Karte su uskoro u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

,,Ako mi možemo ući u njihov svet, mogu i onu u naš“ je največi strah sa kojim se Mila Jovović zajedno sa svojom jedinicom mora susresti u borbi sa bićima koji ih okružuju u filmu ,,Lovac na čudovišta“. Sve je još stvarnije kada se sa ovim preprekama susretneš u MX4D sali u Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopu.

Pored našeg sveta, postoji drugi - svet opasnih i moćnih čudovišta koja smrtonosnom žestinom vladaju univerzumom. Zato prilikom dolaska u bioskop, bićeš prebačen u novi svet, a ti povedi pojačanje, jer su užasavajuća čudovišta otporna na vatreno oružje.

Vetar će jako duvati izazvan peščanom olujom, sedišta će se pomerati sve jače i jače, dok se neko od zastrašujučih bića bude približavalo. Srećom tu je Toni Đa, misteriozni lovac, koji će svojim veštinama pomoći da prevaziđeš svaku od prepreka. Zasijaće zaslepljujuća svetlost kada oružje dospe u tvoje ruke, dok će salu prekriti magla koja će ti otežati nastupajuću borbu. Miris pustinjske prašine je nešto na šta ćeš morati da se navikneš, jer niko nije rekao da će biti lako.

Ali moramo ti odati jednu tajnu.
Ono što je drugačije ovog puta, to je da u toku borbe možeš da konzumiraš tople kokice i osvežavajuće piće... Zar ovo nije neponovljivo iskustvo?

Vidimo se hrabri ratniče!

Lovac na čudovišta

Pored našeg sveta, postoji drugi - svet opasnih i moćnih čudovišta koja smrtonosnom žestinom vladaju univerzumom.

Lovac na čudovišta