Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

4D JURNJAVA MAČKE I MIŠA!


OD ČETVRTKA, 18. FEBRUARA

Prisustvuj ,,lakom“ uklanjanju glodara, koja se u slučaju mačka Toma uvek izjalovi.
Ova priča je oduvek bila uzbudljiva, a zamisli tek ,,Tom i Džeri“ uz 4D efekte u Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopu!

Karte su u prodaji!

DETALJI

Najpoznatiji neprijatelji na svetu stižu u MX4D salu Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopa. Nadamo se da imaš kondiciju, jer da bi pratio ovu neprekidnu borbu mačke i miša bićeš u konstantnom pokretu i jurnjavi. Ali ne brini, čak iako trenutno nisi fizički spreman, naše sedište će ti omogućiti da pratiš situaciju iz svih uglova.

Vetar i strujanje vazduha su obavezni efekti koji su posledica neprekidne borbe Toma da uhvati Džerija, prilikom čega ima konstantnog trčanja, skakanja i prevrtanja.
Prvo ćeš osetiti primamljiv miris, koji će Džerija izvući iz njegove luksuzne mišije rupe u nadi da će pronaći prelepo parče sira. U tom trenutku Tom stupa na scenu, jer ima zadatak da pokaže svoje sposobnosti lovca i reši se zakletog neprijatelja. Tada počinje golicanje i utisak da ti tu tačno kod nogu protrčava mali miš, neverovatne brzine i strašnih ideja. Osetićeš potrese, jer Tom je upravo dobio peglu po sred njuške, a onda sledi tup zvuk kugle koja je završila na Tomovoj glavi. Učiniće ti se da vidiš grom, ali to je samo struja koja trese Toma, jer je Džeri presekao kabl. Miris izduvnih gasova? Ahh, pa to je Toma upravo pregazio autobus... A ako budeš slučajno osetio kapljice, to je samo od Džerijevog martinija, jer on se ipak ludo zabavlja.

,,Tom i Džeri“ su oduvek bili sinonim sa mnogo zabave i smeha, a mi smo ti omogućili da sada i ti budeš deo ove epohalne borbe, da li ćeš stati na stranu mačke ili miša? Mislim da svi znamo odgovor.
Ali ipak proveri ko na kraju pobeđuje ili će ipak Tom i Džeri živeti u slozi i ljubavi?

Vidimo se u bioskopu, a ti za svaki slučaj ponesi parče ukusnog sira, ne bi valjalo da se zameriš Džeriju.