Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

4D EFEKTI IZ DŽUNGLE


OD ČETVRTKA 29. JULA

Emili Blant i Dvejn Džonson kreću u potragu Amazonom, čiju nepredvidivost ćemo dočarati u MX4D sali Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopa u filmu ,, Avantura u džungli“.

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Zamisli saznaš da negde tamo u nekoj džungli postoji lek koji leči većinu bolesti na svetu. Šta češ uraditi? Pa verovatno isto što i istraživačica Lili Hafton koja je rešena da lek i pronađe, iako će pre toga morati da savlada mnogo prepreka. U tome će joj pomoći kapetan broda, snažni Frenk Volf. Jer, na ovom putovanju će pre svega biti potrebna forma i snaga, jer to je ipak ,,Avantura u džungli“.

A koje su to prepreke pitaš se... pa rećićemo to ovako. Pred tobom je dugačak let do Amazona, prilikom kog ćeš osetiti vetar u kosi, pa plovidba Amazonom, koji će definitivno pružiti pravo osveženje u obliku vode u 4D sali. Ali Amazon je reka sa mnoštvo iznenađenja, u njegovim dubinama plivaju različite nemani, koje će ti vrlo lako zaneti sedište dok mirno grickaš svoje kokice. A o džungli koja okružuje Amazon, o njoj tek svašta ima da se kaže. Zmije su samo na platnu, videćeš ih kristalno jasno, ali ipak možda u tom trenutku osetiš gmizanje, tačnije golicanje po vratu ili nogama. A ukoliko si mislio da samo ti tražiš lek, varaš se, biće i drugih koji će se koristiti svim sredstvima kako bi stigli do lekovitog magičnog drveta. Na primer, torpedo koji zatrese salu... ma šta se brineš, to su zaista samo 4D efekti.
Znaš i sam da se na rekama često spušta magla, tako da budi spreman.
Mislim da smo ti već dosta rekli, neka nešto ostane iznenđenje.

Lako je smestiti se udobno, grickati kokice i pratiti junake filma ,,Avantura u džungli“ kako se prepuštaju u uzbudljivu avanturu krstarenja divljim rekama i u borbu sa egzotičnim zverima. Ali ako ipak rešiš da postaneš deo akcije i pomogneš u pronalasku leka, pazi kome ostavljas kokice na čuvanje, znaš da su prosto neodoljive.

Vidimo se avanturisto!

Avantura u džungli

Film se prikazuje u okviru 17. KIDS FEST-a

Avantura u džungli