Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

19. KIDS FEST U CINEPLEXX BIOSKOPIMA


OD 16. DO 22. OKTOBRA


Raznovrstan zabavni, edukativni i kulturni sadržaj u Cineplexx bioskopima.

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

Tradicionalni dečiji filmski festival KIDS FEST održaće se 19. godinu zaredom, ove godine pod sloganom „Tu sam sa drugarima“ u svim Cineplexx bioskopima, od 16. do 22. oktobra.

U okviru programa biće prikazano ukupno 18 naslova različitih kinematografija među kojima su animirana, igrana i dokumentarna ostvarenja.
U skladu sa sloganom „Tu sam sa drugarima“, svi filmovi upućuju na važnost drugarstva i neophodnosti negovanja međusobnog razumevanja od najranijeg detinjstva.

Očekuju nas najnoviji animirani, igrani i dokumentarni naslovi svetskih kinematografija, pa osim norveških, britanskih, francuskih i kineskih na velikom platnu naći će se i dečiji filmovi iz regiona i okruženja.
Pored premijera, festival će reprizirati i neke od najzanimljivijih Diznijevih sinhronizovanih naslova.

Film otvaranja festivala biće domaće porodično ostvarenje „Dnevnik Pauline P“. Neki od naslova koji će biti prikazani u okviru Kids Festa su: „Mala sirena“, „Ukleta kuća“, „Elemenatal“, „Grad heroja“, „Zaleđeno kraljevstvo“, „Buntovnica“, „Slučaj Tesla“, „Velika avantura mačke Ru“ i ostali.

Cena ulaznice za 2D projekcije iznosi 300 dinara u Cineplexx bioskopima u Beogradu, cena za organizovane posete je 250 dinara.

Cena ulaznice za 3D projekcije iznosi 430 dinara u Cineplexx bioskopima u Beogradu, dok je cena za organizovane posete za 3D projekcije 380 dinara.

U Cineplexx BIG Kragujevac, Niš i Promenada bioskopima, cena za 2D projekcije iznosi 300 dinara, dok je cena za organizovane posete 250 dinara.

U Cineplexx BIG Kragujevac, Niš i Promenada bioskopima, cena za 3D projekcije iznosi 420 dinara, dok je cena za organizovane posete 370 dinara.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Buntovnica

Komedija o ocu i ćerki prati priču dvanaestogodišnje snalažljive devojčice Džordžije koja tajno živi sama u svom stanu, u radničkom predgrađu Londona, nakon smrti svoje majke.

Buntovnica

Dnevnik Pauline P.

Film se temelji na Paulininom dnevniku, a ona iz kritičke perspektive i uz komične situacije, govori o svojim problemima u prijateljstvu, ljubavi i porodici.

Dnevnik Pauline P.

Elemental

Suprotnosti se privlače!

Elemental

Grad heroja

Inspirisan Marvelovim istoimenim stripom i ispunjen emocijama i humorom koji se očekuje od Volt Dizni studija, u bioskope stiže animirani film „Grad heroja“!
SINHRONIZOVANO!

Grad heroja

Kitovi: Čuvari planete

Kraljica plesa

Minin se život okreće naglavačke kada se poznati plesač doseli u njen grad.

Kraljica plesa

Mala sirena

Nina i ježeva tajna

Slučaj Tesla

Preživljavanje u prirodi ipak nije jedina prepreka koju će Toni morati da savlada.

Slučaj Tesla

Snovi jednog robota

Pas živi na Menhetnu i umoran je od usamljeničkog života.

Snovi jednog robota

Titina

Italijanski vazduhoplovni inženjer Umberto Nobile uživa u društvu svog voljenog psa Titine koju je spasao na ulicama Rima.

Titina

Ukleta kuća

„Ukleta kuća“ je priča o ženi i njenom sinu koji angažuje šaroliku ekipu takozvanih stručnjaka za mistične pojave kako bi im pomogli da oslobode svoj dom od natprirodnih stvorenja, a inspirisana je istoimenim tematskim parkom.

Ukleta kuća

Umetnički fakultet

Tog maglovitog jutra desiće se nešto neočekivano.

Umetnički fakultet

Vajana

Pre tri hiljade godina, najveći mornari sveta putovali su po širokom Pacifiku i otkrivali brojna ostrva Okeanije. Ali onda, skoro hiljadu godina, njihova putovanja su prestala, i niko, do dan danas, ne zna zašto.

Vajana

Velika avantura mačke Ru

Ru je živahno i radoznalo mače koje otkriva život na krovovima Pariza.

Velika avantura mačke Ru

Zaleđeno kraljevstvo

Volt Dizni studio za animaciju, koji stoji iza hitova „Zlatokosa i razbojnik“ i „Razbijač Ralf“, predstavlja „Zaleđeno kraljevstvo“ predivnu komediju-avanturu. Ana (glas Andrijane Oliverić/ Lejle Hot), neustrašivi optimista, krenuće na epsko putovanje i udružiće se sa ekstremnim planinarom Kristofom (glas Ivana Bosiljčića) i njegovim pomoćnikom, irvasom Svenom kako bi našli njenu sestru Elsu...

Zaleđeno kraljevstvo

Zootropolis - Grad životinja

Moderni grad sisara, Zootropolis, nije ni nalik nekom drugom gradu.
SINHRONIZOVANO!

Zootropolis - Grad životinja

Zov južnog pola

Nekoliko hiljada kilometara koje razdvajaju Patagoniju od Južnog pola je fascinantno i hipnotičko putovanje za istraživače. Neki čak govore o zavisnosti od "antarktičkog ugriza".

Zov južnog pola